Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 18°C

YÜKSELEN YILDIZLAR

Süleymanpaşa’nın hızlı yükselişinde önemli katkılar sunan gecesini gündüzüne katarak neredeyse Belediyede geceleyecek olan Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel sağlığını hizmet için hiçe sayıyor. Daha önce iki kez kalp krizi geçiren Yüksel’in bu temposuna ne kalp ne de emrindeki personel dayanmaz.
Gecenin üç buçuğunda asfalt işini bitirip evinin yolunu tutan Fen İşleri Müdürü Kenan Taşkın 4 saat uyku ile tekrar mesaisinin başında sabahın erken saatinde. Ya perde arkasındakiler Muhammet Karaman, Muhammet Polat, Aytaş Eriz ilk aklıma gelen köşe taşları. Ya içeridekiler ; Personel ve Mali işlerden sorumlu Başkan Yardımcısı Gökhan Saygı, Belediyecilikte tecrübeli Hüseyin Uzunlar, İmar ve Şehircilikte konunun uzmanı Şenol Karaküçük ve Gamze Demir Başkan Yardımcılığı görevlerini tam bir buçuk yıldır layıkıyla yerine getiriyorlar. Diğer personel hemen hemen aynı. Ancak bu iskeleti, ana kademeyi kuran ve orkestra gibi yöneten bir başkan Cüneyt Yüksel şehrin çehresini değiştirdi.Hemen hemen tüm sokakları kilit taştan asfalta dönüştürerek akıllı bir uygulamaya imza attı.
Bazen kendi kendime yeter be başkan 1,5 yılda bitirecen işleri diyesi geliyor insanın. Ancak yıllardır ihmal edilmiş bir ilçeyi ayağa kaldırmak zor. Bu kadro zoru başaracak. Zaman zaman bize soruyorlar Cüneyt ne yapıyor diye. Biz de gözlemlerimizi aktarıyor, çalışıyor ve başarılarının reklam ve tanıtımını iyi yapıyor diyoruz.Hatta yeni dönem için Vekillik veya Büyükşehir hedefi sorulduğunda gerek yakın çevresi gerekse kendisinin beyanı ile bir kez daha Süleymanpaşayı istediğini belirtiyoruz.
Gelelim Ankara ayağına. T.B.M.M.Başkanı Mustafa Şentop hocamızın ilimize, ilçemize çok büyük katkılarını görmeye başladık. Tekirdağsporumuza verdiği destek küçümsenemez. Hele hele 480 olan şehir hastanesi yatak kapasitesini 80 arttırarak 560’a çıkartılmasını sağlaması alkışlanacak bir olay. Medarı iftiharımız dediğimizde yalakalık yapma diyenler olacaktır. Ben gerçekleri yazıyorum içimden geldiği gibi. Sayın Meclis Başkanımızın şehrimize zaman zaman resmi temaslar veya özel ziyaret için geldiğinde yakın korumaları ve trafik ekiplerinin trafik düzenlemesinden rahatsız olan vatandaşlarımıza Türkiyen’in 2 numaralı adamı olan Meclis Başkanımızı kanun gereği koruma ve kollamakla mükellef olduklarını hatırlatırım. Sayın Meclis Başkanımızın kendisinden gelen özel olarak korunması talebi değildir bu.
Arkasında bir Meclis Başkanının gücü ile Süleymanpaşayı Yükselten Cüneyt Başkan ve doğduğu il’e katkılarını sunmak için Ankara’da danışmanları ile harıl harıl çalışan Şentop hocamız YÜKSELEN YILDIZLARIMIZDIR.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.