Dolar 32,3659
Euro 34,9545
Altın 2.325,09
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

MESTAN-CÜNEYT EL ELE

Ak Parti’de yaklaşan kongrelere doğru toplantı ve istişareler ard arda yapılıyor. Her ortamda birlik beraberlik mesajları veriliyor. Bir gün Muhtarlarla, başka bir gün Sivil toplum kuruluşlarıyla, diğer gün delegelerle gerek Tekirdağ il merkezinde gerek, ilçelerde ve gerekse Ankara’da temaslar bütün hızıyla devam ediyor.Burada amaç dedikodu ve kırgınlıkları bitirmek.
        Bir süre önce Tekirdağ Ak Parti İl Başkanı Mestan Özcan İl Yürütme kurulundaki bazı isimleri yönetime çekerek yerlerine yeni yürütme kurulu üyeleri atadı. Mestancı-Cüneytçi dedikoduları almış başını giderken bu söylemler partiye zarar veriyordu. Hatta Cüneyt Yüksel’in il başkanlığı döneminde yönetiminde olup da bir sonraki dönem açıkta kalanlar sosyal medyada klavyelerini konuşturarak mahalle karıları gibi dedikodu üretip duruyorlar. Onlara sorarsanız ben zaten istemiyordum görev almayı diyorlar. O zaman niye konuşuyorsun kardeşim, partinin altını oymaya çalışıyorsun. Efendim Şentop hoca Cüneyt’i silmiş, Mestan ile Cüneyt beraber resim vermiyormuş. O da onun adamlarını görevden almış. Bırakın bu işleri.
        Bu tür kahve köşelerindeki dedikodulara cevap vermek üzere kuruluştan günümüze ilçe başkanları ile yapılan istişare toplantısında İl Başkanı Mestan Özcan, Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel’i yanına davet ederek resim verdiler ve biz partimiz için gecemizi gündüzümüze katarak çalışıyoruz.Bize zarar vermeye çalışanlara mesajımızdır görüntüsünü sergilediler.
       Eyyyyyy fitne fesatçılar, dedikoducular siz konuşmaya devam edin. Belki kazanan siz olursunuz.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.