Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 21°C

HAMDİ ŞILGA KOOPERATİF STARTINI VERDİ

Tekirdağ’ın sevilen tanınmış iş adamlarından Hamdi Şılga basın mensuplarına bir kahvaltı verdi.Kahvaltıya bazı oda ve kooperatif başkanları da iştirak etti. Kahvaltılı toplantıda Sayın Şılga ilimizin ikinci bir esnaf Kefalet Kredi Kooperatifine ihtiyacı olduğunu ve bunun ön etüd çalışmalarını tamamladıktan sonra start verdiklerini açıkladı. Hamdi Başkan ufku açık birisidir. İleriyi görmüş olacak ki acil ihtiyaç duyulan yeni bir Kefalet Kooperatifini ilimize kazandırmak için and içmiş. Hamdi Şılga deyince Tekirdağ’da tanımayanımız yoktur. Bazen derler ya Hamdi ŞILGA diye yazılır ADAM diye okunur. Ta kendisi için söylenmiş bir söz. Cemiyetçi, hayırsever iyi bir baba, dede. Doğanlar vinç-kurtarıcı’ da pırlanta gibi oğlu Mehmet ile beraber iş adamı. Son seçimlerde Karahisarlı Mahallesinde Muhtar seçildi. Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifinde 12 yıldan beri yönetimde ve Başkan vekilliği görevini başarıyla yürütüyor.
Hamdi Şılga basın toplantısında şu ifadelere yer verdi. “12 yıldır Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinde görev yapıyorum. 12 yıldan beri gözlemlediğim Tekirdağ büyükşehir olduktan sonra Kooperatif olarak biz esnafımıza yetemez oluyoruz. Çünkü gelen bütçe, giden bütçe belli. Sayımız 10 bini aştı. Sıralar arttı. 300, 500 kişi sıra bekliyor. Vatandaş krediye müracaat ediyor. 5, 6 ayda kredisini alamıyor. Biz de düşündük buraya ikinci bir kooperatif gerekli dedik. Buradan tüm Süleymanpaşa esnafına sesleniyorum. Bu oluşuma en büyük desteği verecek olan onlar. Gelip imza atacaklar ve biz de bu Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifini kurmuş olacağız. Oda başkanlarımızın desteği çok önemli. Ben işimi çok seviyorum ve bu işi bildiğime inanıyorum ve bu projeyi de hayata geçirmek istiyorum. Bu Süleymanpaşa Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi kurulacak ve 6 ay sıra beklemeyecek. Torpil bulmak için Ahmet, Mehmet aramayacak. Bizim amacımız bu” dedi.

“1250 İMZA GEREKİYOR”

1250 imza gerekiyor diyen Hamdi Şılga, “Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifine kayıtlı olmayan, Tekirdağ Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi kredi almamış olan veya almış borcunu ödemiş bitmiş olan, oda kaydı olan tüm esnafımız kayıt yaptırabilir. 1250 imza gerekiyor ve bu rakama çok rahat ulaşacağız inşallah. Bu oluşum sadece Süleymanpaşa’yı kapsayacak. Her seçimler de kırılmalar oluyor. Komşu komşusuyla küskün duruma geliyor. Biz barıştan yanayız. Doğru bir tane ve biz doğru iş yapacağız. Bundan mutlu olacaklar. Olmayanları da kontrol ettirmek lazım aklından sorunu olabilir. Hepsi de destek veriyor. Süleymanpaşa esnafını seviyorlarsa buna herkesin destek olmak zorunda” ifadelerine yer verdi.
35 yıllık dostum Hamdi Şılga’ya çıktığı bu hayırlı yolda başarılar diliyorum. Tekirdağ’ımız için hayırlı olacağına inancım tam. Gönülden destek verenleri de tebrik ediyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.