Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 18°C

ENERJİ KRİZİ ve CENAZE NAKLİ

ENERJİ KRİZİ
Dünyayı saran bir enerji krizi kapıda bekliyor. Tasarruflu davranmamamız halinde bu kriz hepimizi vuracak. Avrupada duş almayın, kağıt havlu ile temizlenin uyarıları yanı sıra sokak lambalarının dönüşümlü kapatılması, gece doğalgazın kısıtlı kullanılması gibi ikazlar yapılıyor. Aslında bu enerji krizi ile ilgili önlemlerin Avrupa’daki cafelerin kış bahçelerindeki ısıtıcıların iptal edilmesi ile gündem bulmuştu. Bu enerji krizinden en az etkilenmek için Enerji verimliliği dernekleri ve Enerji Bakanlığının harekete geçerek somut önlemler alması gerekir.
CENAZE DEFİNLERİ
Cenaze hizmetleri Belediyeler tarafından yürütülüyor. Büyükşehirlerde Mezarlıklar Daire Başkanlıkları, küçük şehirlerde de Mezarlıklar Müdürlüklerince cenazenin gömüleceği yere nakli, mezar kazı ve gömüsü gerçekleştiriliyor. Cenazeler ölü yakınlarınca nerede gömülmesi isteniyorsa Belediyeler tarafından oraya kara, hava veya demiryolu ile ulaştırılıyor. Bu bana çok ters geliyor. Kim nerede vefat ettiyse orada gömülsün. Haaaa eğer çok istiyorsa Edirne’de vefat eden Kars’ta gömülmek o halde devlete yük olmadan kendi imkanlarıyla cenazesini oraya taşıyıversin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.