Dolar 32,4468
Euro 34,7861
Altın 2.441,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

DERDİNİZ MEMLEKET Mİ ?

DERDİNİZ MEMLEKET Mİ ?
Muharrem İnce liderliğinde kurulan Memleket Partisi, il ve ilçe örgütlerini süratle kurarak büyük kurultayını gerçekleştirmişti.
Yeni kurulan bir parti olduğu için zaman, emek ve para harcayacak kişilere ihtiyaç vardı. 2021 yılı Nisan ay’ında kurucu Tekirdağ İl Başkanı olarak atanıp kongresini gerçekleştiren Bora Küçükçetin’i o dönemde tanıma fırsatı bulduk.Hani tam bir İstanbul beyefendisi diye bir tabir vardır. Cuk diye Bora Başkan’a has bu deyim. Kültürlü, anlayışlı ve çok da kibar benim gözümde.
Bir iki ilçe hariç İlimizde teşkilatlanmasının tamamladı. Hatta il binası açılışı için İlimizi onurlandıran Muharrem İnce Hayrabolu ilçemizi ziyaret ederek Tekirdağ’a gelmişti. Fakat Hayrabolu bu inceliği değerlendiremedi. Kongresini ilk tamamlayan ilçe başkanı Tufan Türker aldığı görev ve sorumluluğun kıymetini bilemediği için İl Yönetim kurulu kararı ile görevden alındı.
Maalesef bazı gömlekler kişilere büyük geliyor. Siyaset bir sanattır. Siyasetçi de sanatçı. Oyunu kuralına göre oynamalı.Hayrabolu eski ilçe başkanı Tufan Türker üstlendiği görev ve sorumluluk bilincinin farkında olsaydı görevden soruşturma geçirerek alınmazdı.Görevden alınmadan önce sosyal medyadan partililerine göndermeler yapmazdı.Ben şahsen bu süreçte iki değişik tarihte Hayrabolu’ya gittim ikisinde de kendisiyle görüşme şansı bulamadım. Partinin kapısı da kilitliydi.Yaptığım araştırmada parti binası haftalarca hiç açılmamış. Yönetim kurulu üyeleri ile yapılması gereken rutin toplantılar gerçekleştirilmemiş ve kayıt altına alınmamış.Parti binası sahibi ile kişisel sorunlar nedeniyle sorunlar yaşanmış.
Ben merak ediyorum.Tufan Türker’in kendisini haklı çıkartacak hangi sebebi var da sosyal medyada sallayıp duruyorsun. Demek ki derdiniz Memleket meselesi değil.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.