Dolar 32,2260
Euro 34,7324
Altın 2.398,44
BİST 10.247,75
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 18°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 19°C

BU SEÇİM ÇOK ZOR GEÇECEK

BU SEÇİM ÇOK ZOR GEÇECEK
Yerel seçimlere adım adım yaklaşıyoruz.Seçimin en çok ilgilendiren iki Partisinden Ak Parti sürpriz bir kararla Cüneyt Yüksel’i,Cumhuriyet Halk Partisi ise beklendiği gibi Candan Yüceer’ i açıkladı.Her iki adaya tepkiler çığ gibi.Cüneyt Yüksel’in görevden el çektirildikten sonra bir üst göreve mükafaatla aday gösterilmesi karşısında şaşkınlığını atamayan partililer şok olduklarını belirtiyorlar. “Benim oyumla seçilen adamın istifa ettirilip tekrar bir üst makama aday gösterilmesi eğer seçilirse tekrar görevden alınmayacağı ne malum” şeklinde tereddütler dile getirilirken Cüneyt Yüksel’in 11 ilçenin seçim masraflarını üstleneceğine dair Ankara’ya taahhüt verdiği konuşuluyor.Süleymanpaşa’da tanınan Yüksel’in diğer ilçelerde fazla tanınmadığı handikap olarak gösteriliyor.
Gelelim Dr.Candan Yüceer’e.Uzun yıllar Tekirdağ CHP Milletvekili olarak Meclis’te yer alan Yüceer Malatyalıymış, alevi kesimin burada borusu ötecekmiş.Yerli aday olmalıymış. Tekirdağ uzun yıllar göç alan doğulusuyla, batılısıyla bir huzur kenti.İnsanları oralı buralı diye ayrıştırmanın hiç lüzumu yok.Seçmenin sağduyusu kimi işaret ederse sandıktan çıkana eyvallah diyeceğiz.
Ben başka bir konuya daha dokunmak istiyorum. Bu adayların harcadığı milyonlar hangi değirmenden geliyor.?Seçim masrafı olarak yaptıkları giderleri kim karşılıyor? Bu giderleri başkan seçildikten sonra geri alma taahhüdü verenler mi var? Aklımda deli sorular. Bir de iki adaya da çağrım.Basın mensuplarının huzuruna bir çıkın.Soru cevap ile kafaya takılanlar net cevap bulsun.Bir de mal varlığınızı açıklamanız bekleniyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.