Dolar 32,4513
Euro 34,7535
Altın 2.443,48
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 16°C
Sal 18°C

AT ARABALARI

AT ARABALARI
At arabaları ilçemizin belli başlı sorunlarından biri.Burası 9 yıldan beri Büyükşehir ve halen at arabaları sokak ve caddelerde cirit atıyor.
Sahi hangi amaç için kullanılıyor bu at arabaları? Sabahın dördünde at arabasının işi ne yollarda! Gözü kara bir Vali,Kaymakam Belediye Başkanı çıksa da şehirde tümünden yasaklasa şu at arabalarını.
Çek çek diye tabir edilen özellikle kağıt,karton toplayan vatandaşlar,at arabaları şehrin trafiğini de alt üst ediyor. Alıp başını giden hırsızlık olaylarına ne demeli ? Yağmur suyu mazgallarını, rötar kapaklarını, inşaatlardan çalınan metalleri alıp götüren bu at arabalarına defalarca rastladım.
Hele hele bu at arabaları ndan özellikle yaz mevsiminde yollara saçılan at pisliklerinden burnumuzun direğinin kırıldığını unutmamışsınızdır.
Arkadaşlar burası bir büyük şehir ve şehrin merkezi.Hırsızlık olaylarını azaltacak ,trafiğe katkı sağlayacak, sağlıklı bir ortam sunacak olması açısından şu at arabalarını kaldırın ortadan.Oturduğunuz koltuklarda aldığınız paranın hakkını verin.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.