Dolar 32,3766
Euro 35,0173
Altın 2.325,42
BİST 9.092,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

YURDAKUL VE İÇÖZ YENİ ŞEBEKE HATTINI İNCELEDİ

YURDAKUL VE İÇÖZ YENİ ŞEBEKE HATTINI İNCELEDİ

MALKARA BELEDİYE BAŞKANI ULAŞ YURDAKUL VE TESKİ GENEL MÜDÜRÜ İBRAHİM İÇÖZ YENİ İÇME SUYU ŞEBEKE HATTI ÇALIŞMALARINI İNCELEDİ
Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul, TESKİ
tarafından ilçede devam eden Yeni İçme Suyu Şebeke Hattı çalışmalarını inceledi.
İncelemelerde; TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz, Malkara Belediye Başkan Yardımcıları Ersin Kaçar, İsmail Akkaya, Malkara Belediyesi Fen İşleri Müdürü Yılmaz Özel, TESKİ Malkara Şube Müdürü Nazmi Sağdıç ve TESKİ yetkilileri yer aldı.
TESKİ Genel Müdürü İbrahim İçöz ve beraberindekiler ile birlikte Yeni İçme Suyu Şebeke Hattı çalışmalarını yerinde inceleyen Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul yapılan çalışmaların son durumu ile ilgili bilgi aldı.
Çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini belirten Malkara Belediye Başkanı Ulaş Yurdakul “Göreve geldiğimiz günden bugüne kadar hemşehrilerimizin yaşam standartlarını yükseltebilmek adına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, TESKİ ve Malkara Belediyesi bir bütün olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Yeni yılın ilk günlerinde de değerli hemşehrilerimiz için büyük bir özveriyle çalışıyoruz. İçme
suyu ve altyapı hizmetleri esasında belediyelerin yapmaktan hoşlanacağı işler değildir.
Vatandaşımızın çok görmeyeceği ancak ileride daha da kaliteli bir içme suyuna sahip olduğunda
anlayabileceği bir yatırım. Ancak biz bu projeyi ilçemizin faydasına olan bir iş olarak gördüğümüz
için göreve geldiğimizden beri en fazla zaman harcadığımız ve gerçekleşmesini çok istediğimiz bir projelerden biri. Bugün geldiğimiz noktada çalışmalar kapsamında öncelikle 40.000 metrenin üzerinde yeni içme suyu şebeke hattı kullanılmaya başlanmış olup, 2.000’e yakın abonenin eski bağlantısı yeni şebeke hattına aktarılmıştır.
ZOR BİR İŞ, SABIR BEKLİYORUZ
“Malkara Belediyesi olarak vatandaşlarımızın minimum düzeyde etkilenmesi için her türlü tedbiri alıyoruz. Arızaya sebep olunduysa anında TESKİ ekiplerimiz müdahale ediyor. Zor bir iş, ister istemez vatandaşlarımızın günlük yaşamını etkileyecek dokunuşlar söz konusu ama neticede bu çalışma hepimiz için çok faydalı ve önemli. Vatandaşlarımızın bu çalışmalar boyunca biraz daha sabretmelerini rica ediyorum” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.