Dolar 32,3645
Euro 34,9526
Altın 2.325,33
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

Yeniden Refah Partisi Çorlu İlçe Başkanlığından açıklama

Yeniden Refah Partisi Çorlu İlçe Başkanlığından açıklama
 İlçe Başkanı Hamit Hamitoğlu, “Gazetenizde yayınlanan “Milli Görüşçüler Çekiliyor” Haberi üzerine bir açıklama yapılması ihtiyacı hasıl olmuştur.
Açıklamaya başlamadan evvel ,bu Hak davada bulunmayı ve canla başla çalışmayı bizlere nasib eden Cenab-ı Allah’a sonsuz şükürler ediyorum.Bu herkese nasip olmuyor.Elhamdülillah.
Bilindiği üzere 23 Kasım 2018’de Yeniden Refah Partimizi, Dr. Fatih Erbakan liderliğinde kurduk ve çok hızlı bir teşkilatlanmaya gidildi.
An itibariyle 79 vilayet ve 800 ilçede teşkilatlanmamız tamamlanmış olup 300.000 üye sayısını ulaştık ve sürekli bir büyüme içerisindeyiz.
Tekirdağ’ımızda Ahmet Karabacak ve Erdoğan Akyün bey kurucu il başkanı olarak görev yapmış ve hizmet etmiştir.Kendilerine teşekkür ediyoruz.Bilinmelidir ki bu bir bayrak yarışıdır ve burada esas olan en güçlü ,en organize bir şekilde bayrağı daha yükseklerde devredebilmektir.
Bu noktada Genel merkezimizin ataması Çorlu ve Çerkezköy teşkilatlarımızın da desteği ile bayrak Mehmet Çakı beye teslim edilmiştir.Kurucu il başkanı olan Mehmet Çakı bey ile tam koordineli olarak çalışmalarımıza devam ediyoruz.
Yazınızda geçen, “Milli Görüşçüler Çekiliyor” ifadesini kınıyorum , yanlış buluyorum ve düzeltiyorum;
Bizler Milli Görüşçüler olarak Çorlu ve Çerkezköy teşkilatları olarak davamızın ve İl başkanımızın yanındayız ve çekilmiyoruz.Bizim davamızda çekilmek ve emekli olmak yoktur.Son nefese kadar mücadele vardır.Ve bunun gereğini yapıyoruz.
Burada kişisel menfaat ve ikbal hevesi olanlar var ise çekilmesi ve istifa etmesi söz konusu olabilir,onlara yapılabilecek bir şey yok.Fakat tekrardan yineliyorum ki bizler Milli Görüşçüler olarak buradayız” şeklinde konuştu.
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.