Dolar 32,3168
Euro 35,0597
Altın 2.307,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

ÜLKÜ OCAKLARINDAN VALİ YILDIRIM’A ZİYARET

ÜLKÜ OCAKLARINDAN VALİ YILDIRIM’A ZİYARET

Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah ZIVALIOĞLU, Vali Aziz YILDIRIM’a ‘ODAK 2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı’nı takdim etti.

Vali Aziz YILDIRIM’ı makamında ziyaret eden Ülkü Ocakları Tekirdağ İl Başkanı Hayrullah ZIVALIOĞLU ve yönetimi, Ülkü Ocakları Genel Merkezi tarafından hazırlanan ‘ODAK 2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı’nı Vali YILDIRIM’a takdim etti. ODAK2023 Anlayarak Hızlı Okuma Yazılımı ile ilgili Tekirdağ Ülkü Ocaklarından şu bilgiler paylaşıldı:

YAPAY ZEKA İÇEREN DİKKAT, ODAKLANMA, ANLAYARAK HIZLI OKUMA YAZILIMI

ODAK 2023, başta Türk gençliğinin hizmetine sunmuş olduğumuz; kullanıcıların dikkatlerini artırmak, odaklanma becerilerini geliştirmek ve okuma bozukluklarını gidermek amacıyla geliştirilmiş olan bir eğitim programıdır. ODAK 2023 programı kullanıcının mevcut seviyesine odaklanarak kişisel bir çalışma programı belirlemekte ve kişinin gelişimini takip ederek yaş grubu ve beceri seviyesi ne olursa olsun kişiselleştirilmiş bir deneyim sunmaktadır. Bu minvalde program, Türk gençliği özelinde tüm milletimizin hizmetine sunulmuştur.

ODAK 2023 programının hazırlanmasında ve geliştirilmesinde farklı meslek ve uzmanlık gruplarının desteğinden faydalanılmış, program içeriği ise hassas süreç ve yöntemlerin yürütülmesi ile pedagojik gelişimi destekleyici ve mili-manevi değerleri haiz bir muhtevaya kavuşmuştur. ODAK 2023 yazılımı kullanıcılara herhangi bir teknik öğretmemekte, kullanıcıların motor becerilerini geliştirmektedir. Bu nedenle kullanım sonrası elde edilmiş olan becerilerin zamanla kaybolması söz konusu değildir. ODAK 2023 yazılımında; anlayarak okuma hızları, dikkat, odaklanma, okuma hızı gibi tüm ilerlemeler ayrı ayrı kayıt altına alınmakta, grafikler halinde kullanıcıya sunulmaktadır

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.