Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 24°C

UCİM BAHÇEŞEHİR KONFERANSI İLGİ GÖRDÜ

UCİM BAHÇEŞEHİR KONFERANSI İLGİ GÖRDÜ

Bahçeşehir Koleji Tekirdağ Kampüsünde UCİM Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı ile Mücadele Derneği Tekirdağ temsilcileri tarafından Tekirdağ Bahçeşehir Koleji çalışanlarına Çocuk İstismarı ile ilgili bir konferans düzenlendi.
Düzenlenen konferansa Klinik Psikolog Burak Emre Kadak, Ucim Tekirdağ İl Koordinatörü Seda Atakay, Ucim Tekirdağ İl Koordinatör Yrd. Derya Mutlu Bedavalar, Ucim Tekirdağ Hukuk Koordinatörü Hülya Tuncer, UCİM Tekirdağ İl Koordinatörü Ceren Öner, UCİM Tekirdağ Kaynak Geliştirme Koordinatörü Elif Ülkü, UCİM Tekirdağ Saha ve Etkinlik Koordinatörü Güler Özdemir ve Bahçeşehir Koleji Tekirdağ Kampüs Müdürü Eda Keskin, Lise Müdürü Şahika Yanar, Ortaokul Md. Yrd. Begüm Erel, İlkokul Md. Yrd. Halime Vatansever, İlkokul Md. Yrd. Çisem Sev ve Bahçeşehir Koleji öğretmenleri ve çalışan personel katıldı.
Konferansın en can alıcı açıklamalarından biri de derneğin gönüllü Avukatlarından Ceren Öner’in açıklamasıydı. Öner, “İstismara uğrayan çocuklar için “Çocuk izlem merkezleri” maalesef yetersiz. Tekirdağ’da istismara uğrayan 18 yaş altı bir çocuk burada izlem merkezi olmadığı için Edirne’ye götürülüp işlem yapılıyor. Bu izlem merkezlerinden ülke genelinde sadece 53 adet var” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.