Dolar 32,3184
Euro 35,0487
Altın 2.307,01
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

TÜRK BÜRO SEN’DEN SINAV İPTALİNE TEPKİ

TÜRK BÜRO SEN’DEN SINAV İPTALİNE TEPKİ

Türk Büro Sen Tekirdağ Şube Bakanı Adnan Gürel yaptığı açıklamada,”Bilindiği üzere Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın gelir ve gider taraflarında kurum içi gelir uzmanlığı ve defterdarlık uzmanlığı özel sınavları sendikamızın uzun uğraşları sonucu açılmış, sınavı bekleyen arkadaşlarımız bir yıldır çoluğunu çocuğunu, evini göz ardı ederek ders çalışmaya başlamıştır. Ancak yıllardır memura hiçbir faydası olmayan, işi gücü memurun yararına olan işleri engellemek ile geçen bir yapı gereksiz yere açmış olduğu dava ile mevcut sınavları durdurtmuş idare tarafından sınavların iptalini sağlamıştır.
Ardını önünü düşünmeden yapılan, sorduğumuzda “Biz sendikacılık yaptık “ diyecek olan bu yapı gelir ve gider için verilen beş yıl içerisinde ki 3000+3000 kadronun sınava girecek olan bütün personeli kapsadığını ve bu kadro sayılarının sınava girecek olan herkese yeteceğini hiç mi düşünmedi ? . 75 puanın idarenin soracağı şekliyle kolayca aşılacağını ,sözlünün gerektiğinde bir formalite olacağını hiç mi düşünmedi ? . Günümüzde KPSS’ nin daha zor olduğu puanlama sisteminin değiştiği, eski usul ve esaslara dönüldüğünde KPSS de puan almanın imkansız olduğu hiç mi akıllarına gelmedi ? .
Sendikamsı yapı yıllardır yaptığı gibi memurun ayağına sıkmış insanların hakkını savunacağı yerde (!) hakkını yemiştir. Kim memurun hakkını yediyse HELÂL Ü HOŞ OLSUN. (!)” şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.