Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 18°C

TEVFİK BAŞKAN’DAN ÇİĞ SÜT FİYATINA MÜJDE

TEVFİK BAŞKAN’DAN ÇİĞ SÜT FİYATINA MÜJDE

(SÜTBİR) Türkiye Süt Üreticileri Merkez Birliği Başkanı Tevfik KESKİN gazeteniz Destan’a çok önemli açıklamada bulundu. Başkan Keskin; Eli nasırlı üreticimizin kanayan yarası olan soğutulmuş çiğ süt fiyatında sona gelindiğini söyledi.

Başkan Keskin; “Uzun zamandır gerek üreticimizin gerekse bizim kanayan yaramız olan soğutulmuş çiğ süt fiyatlarına çözüm arayışı içerisinde olduk. Bu konuda Gerek Hazine ve Maliye Bakanlığımız gerekse Tarım ve Orman Bakanlığımız ile sürekli dirsek teması içeresinde olduk. Geldiğimiz bu süreçte Çiğ Süt fiyatının belirlenme hususunda güzel ve hayırlı haberler vereceğiz.

Soğutulmuş 1 litre Çiğ Süt fiyatının belirlenmesi hususunda üreticilerimizden ve bizlerden emeklerini esirgemeyen Gıda Komitesinin başında olan Hazine ve Maliye Bakanımız Berat Albayrak beye, Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli beye her fırsatta üreticilerin yanında olmasından dolayı teşekkür ediyorum. ”dedi.

“Bakan Pakdemirli Her Zaman Üreticinin Yanında”

SÜTBİR Başkanı Keskin Şöyle devam etti.

“Tarım ve Orman Bakanımız Bekir Pakdemirli her zaman üretenin ve alın teri dökenin yanında olmuştur. Süt üreticimizin sorunları ile her zaman yakından ilgilenmiş, üreticilerimizin sorunlarını da yakından bilmektedir. Dün olduğu gibi bugünde üreticinin sorunlarını çözeceğinden hiç şüphemiz kuşkumuz yoktur.

Süt Üreticimize buradan sizin aracılığınız ile şunu söylemek istiyorum. Büyük deniz ve dalgaları aştık. En kısa sürede kanayan yaramız olan sizin dertleriniz ile dertlendiğimiz soğutulmuş çiğ Süt fiyatında sona geldiğimizi belirtmek isterim. Özelikle sosyal medyada yapılan spekülatif oluşum ve yazımlara itibar edilmemesini rica ediyorum. İnşallah kısa sürede hepimiz ferah içerisinde üretmeye devam edeceğiz”. Dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.