T.DAĞ İDMANYURDU’NDA KAMURAN GENÇ YENİDEN BAŞKAN


KAMURAN GENÇ YENİDEN BAŞKAN
Tekirdağ İdman Yurdu Spor Kulübü olağanüstü genel kurula gitti ve mevcut başkan Kamuran Genç tekrar kulüp başkanı seçildi.
Yaklaşık 6 yıldır dişi tırnağı ile kulübü belli bir yere getiren Türk Futboluna sayısız futbolcu kazandıran Kamuran hoca kendisine güvenenlerin desteğiyle olağanüstü kongreden alnının akıyla çıktı.Tek liste ile gidilen seçimlerde 2 yıllığına tekrar başkan seçilen Kamuran Genç’in yönetiminde Gürcan Pamuk, Şahin Kıvılcım, Selami Giden ve Necati Bolcan yer aldı.
Denetim kurulu asil üyeliklere ise Hersan Eren, Mustafa Nallı ve Tarık Gençtürk seçildiler.
Kırmızı-Beyaz’lı İdman Yurdu’nun hem hocası, hem başkanı kısacası herşeyi olan Başkan Kamuran Genç Spor Bakanlığının yaptığı halı sahayı Belediyeden kiraladıklarını belirterek “Yaklaşık 150 sporcumuz ile değişik yaş kategorilerinde çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz. Salı-Perşembe günleri halı sahamızı mahalle çocuklarına ücretsiz kullandırıyoruz.Bu sezon 1.amatörde mücadele edeceğiz. S.Paşa Bld.ne bize bu imkanı sunduğu için çok teşekkür ediyoruz” dedi.