Dolar 32,4519
Euro 34,7410
Altın 2.440,77
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

SAĞLIK-SEN’DE HAMZA ÖKSÜZ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

SAĞLIK-SEN’DE HAMZA ÖKSÜZ YENİDEN BAŞKAN SEÇİLDİ

Sağlık-Sen Tekirdağ Şube Başkanlığına Hamza Öksüz yeniden seçildi. Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde bir otelde gerçekleştirilen kongreye ilgi büyüktü.
Genel Kurul’a Ankara 1 no’lu Şube Başkanı Şenol Şahin, Bingöl Şube Başkanı Bilal Arslan, Bursa Şube Başkanı Gökhan Yünkül, Edirne Şube Başkanı Erhan Turhan, Erzurum Şube Başkanı Abdullah Duman, Giresun Şube Başkanı Kerim Süral, İstanbul 1 no’lu Şube Başkanı Zafer Caner, İstanbul 2 nolu Şube Başkanı Cesur Öztürk, İstanbul Üniversiteler Şube Başkanı İsmail Çor, Kırklareli Şube Bakanı Asım Günerhan, Kocaeli Şube Başkanı Erdal Yıldırım, Kocaeli Üniversite Şube Başkanı Mustafa Resul, Manisa Şube Başkanı Mustafa Irgat, Muş Şube Başkanı Fehmi Kuzey Vurar, Rize Şube Başkanı İsmail Yılmaz, Trabzon Şube Başkanı İdris Aydın ile kurum temsilcileri ve teşkilat mensupları katıldı.
Kongre, selamlama konuşması ardında saygı duruşu ve İstiklal Marşı okunması ve divan heyeti teşekkülü ile devam etti. Faaliyet raporu, denetleme raporu, kesin hesap ve tahmini bütçeler okundu. Müzakere edildi ve ayrı ayrı ibra edildiler.
Daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste ile mevcut Başkanlığa Hamza Öksüz yeniden seçilirken, Şube Sekreterliğine Yasemin Keskin, Teşkilatlannadan sorumlu Şube Başkan Yardımcılığına Şükrü Aksoy, Mali İşlerden sorumlu Şube Başkan Yardımcılığına Hüseyin Avni Yeniay, Basın ve İletişim sorumlusu Başkan Yardımcısı Özgür İlik, Mevzuat ve Toplu Sözleşme sorumlusu Şube Başkan Yardımcısı Tolga Atasever, Eğitim ve Sosyal İşler sorumlusu Şube Başkan Yardımcısı Aydın Talmaz getirildi.
Denetleme kurulu asil üyeliklere Gökhan Aydeyer, Ali Karagüzel, Özkan Uzun, Neziha Özer ve Mesut Kılıç seçildi. Disiplin kurulu asil üyeliklere Fikri Demir, Mustafa Kiraz, Sadullah Aydın, Ahmet Çayır ve Hacı Ahmet İnan seçilirken Merkez Üst kurul delegeliklerine ise Barış Zeytin, Hüseyin Avni Yeniay, Yasemin Keskin ve Ümit Dursun seçildiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.