Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 18°C

SAADET KORONALI GÜNLERDE HALKIN YANINDA.

SAADET KORONALI GÜNLERDE HALKIN YANINDA.

aadet Koronalı günlerde halkın yanında.
Saadet Partisi Çorlu ilçe teşkilatı,
Koronavirüs dolayısıyla imkanı olmayan vatandaşlara erzak kolisi yardımı yaptı.
Konula alakalı Saadet Partisi Çorlu ilçe Başkanı Aytuğ Aslan gazetemize verdiyi beyanatta;
Evde kal demesi kolay.
Evde kalmak esasen kolay.
Ama hayat eve sığmıyor. Mızrak çuvala sığsa belki hayat eve sığar ama. Halkımız zor durumda. Bu süreçte mesele halka Iban vermek değil halkın ibanını almaktır. Bu zorlu süreci gönül gönüle vererek atlatabiliriz. Bu halk Iban vereni de, imkân vereni de, gönül vereni de unutmaz. Her olayı fırsata çevirip siyasi rant peşinde şov yapmak süreci içinden çıkılmaz hale getirmektedir.
Bizler de Saadet Partililer olarak elimizdeki imkanlar dahilinde halkımızın emrine amadeyiz. Bu bağlamda hazırladığımız erzak kolilerini madur ihtiyaç sahibi koronazede vatandaşlarımıza Gençlik Kollarımızla beraber ulaştırdık. Bu atese bi nebze de olsa şu atabildiysek ne mutlu.
Bu vesile ile vefat eden Vatandaşlarımıza Allahtan rahmet, ailelerine sabırlar, hasta Vatandaşlarımıza da acil şifalar niya ediyorum.
Koronavirüsle savaşta canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarımıza, temizlik görevlilerimize, kolluk güçlerimize teşekkürlerimizle beraber DUA ediyoruz.
Gelecekten ümitliyiz. Unutmayınız her zorlukla beraber bir kolaylık vardır.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.