Dolar 32,3680
Euro 34,9630
Altın 2.325,55
BİST 9.127,66
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Parçalı Bulutlu
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

REKTÖR ŞAHİN NEM 2022 KONFERANSINA KATILDI

REKTÖR ŞAHİN NEM 2022 KONFERANSINA KATILDI

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, TÜB’ün 10. Yıl Etkinlikleri Kapsamındaki ‘NEM 2022’ Konferansı’na Katıldı
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Trakya Üniversiteleri Birliği (TÜB) himayesinde ve Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde İğneada’da düzenlenen ‘II. Uluslararası Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Malzeme Teknolojileri Konferansı (NEM2022)’na katıldı.
Konferansın açılış oturumunda selamlama konuşmalarını Kırklareli Valisi Birol EKİCİ, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent ŞENGÖRÜR, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan TABAKOĞLU ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Orhan AKDUR gerçekleştirdi.
Rektör ŞAHİN konuşmasında “Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi olarak, Trakya Üniversiteler Birliği’nin 10. Yıl etkinlikleri kapsamında düzenlenen 2. Uluslararası Doğa Bilimleri, Mühendislik ve Malzeme Teknolojileri Konferansı’nı (NEM 2022) organize eden ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz. Bu konferans aracılığıyla Robotik ve Mekatronikten Yeni Enerji Malzemelerine, Nükleer Fizikten Yapay Zekaya kadar birçok ileri teknolojileri ve yenilikleri siz değerli akademisyenler ve araştırmacılar sayesinde tanıyacağız ve tüm Dünya’ya da tanıtacağız. Türkiye’nin dört bir tarafından seçkin akademisyenlerin ve araştırmacıların katıldığı; Fen, Mühendislik ve Malzeme Bilimlerindeki son gelişmelerin tartışılacağı bu konferansta, emeği geçen herkese ve değerli konuşmacılara teşekkür eder, kongrenin hayırlara vesile olmasını dilerim” dedi.
15 – 17 Eylül 2022 tarihleri arasında üç gün sürecek konferansın açılış oturumu, takdimlerle tamamlandı. Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mümin ŞAHİN, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan MANDAL’a Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesinin prestij yayını olan “Namık Kemal: Hayatı-Düşünceleri-Eserleri” adlı kitabı günün anısına takdimde bulundu. Konferans programı öğleden sonra gerçekleşen bilimsel sunumların yapıldığı oturumlarla devam etti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.