Dolar 32,3074
Euro 34,8118
Altın 2.413,16
BİST 10.267,09
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 24°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
24°C
Az Bulutlu
Çar 20°C
Per 16°C
Cum 18°C
Cts 20°C

NURTEN YONTAR: ‘BAŞARACAĞIMIZA OLAN İNANCIM TAM.

NURTEN YONTAR: ‘BAŞARACAĞIMIZA OLAN İNANCIM TAM.

YONTAR: ‘BAŞARACAĞIMIZA OLAN İNANCIM TAM.’
CHP Tekirdağ Milletvekili adayı Nurten Yontar seçim kampanyasını büyük bir hızla devam ettiriyor. Yontar 3 Mayıs Çarşamba Günü Çorlu’da Kemalettin ve Nusratiye mahalle ziyaretleri programının ardından Çerkezköy’de Halk Ekmek Fabrikası açılışına katılım sağladı. Ardından Süleymanpaşa ilçesinde Karaevli, Gazioğlu, Husunlu ve Köseilyas mahallelerinde çalışmalarına devam eden Yontar hemşehrilerinden 1 oy Kılıçdaroğlu’na 1 oy CHP’ye istedi.
4 Mayıs Perşembe Günü Marmara Ereğlisi programında Sultanköy Mahallesi TOKİ evleri, Cem Vakfı, Balkanlar Derneği, Erenler Cem Evi ziyaretlerini gerçekleştiren Yontar toplumun her kesimi ile kucaklaşarak çalışmalarına devam ederken içten tavırlarıyla da seçmene sahada temas ederek seçmen üzerinde olumlu izlenimler bıraktı.
5 Mayıs Cuma Günü Süleymanpaşa’da meslek odalarını ziyaret eden Yontar aynı gün Çınarlı Mahallesinde ev ziyaretleri gerçekleştirdi. Ardından Altınova Mahallesi seçim bürosunu ziyaret etti. Akşam programında ise yine çat kapı sıcak siyaset anlayışı kapsamında Ferhadanlı, Kaşıkçı, Taşumurca, Selçuk ve Otmanlı mahallelerine ziyaretlerde bulundu.
6 Mayıs Cumartesi Günü Hayrabolu’da ev ziyaretlerine devam eden Yontar İlyas ve Hisar mahallerinde vatandaşların geçim sıkıntılarına ilişkin dertlerini dinledi. Hayrabolu’da değişim rüzgârı devam ediyor diyen Yontar, yerelde de bu değişim rüzgarının hem Hayrabolu’da hem de diğer ilçelerimizde devam edeceğinin sinyallerini verdi.
7 Mayıs Pazar Günü seçim çalışmalarına Şarköy ilçesinde devam eden Yontar, Camikebir Mahallesinde, iktidara gelindiğinde aile destekleri sigortasının nasıl işleyeceğini anlattı.
Seçim çalışmaları hakkında genel bir değerlendirmede bulunan Yontar önemli olanın bizden uzak kalmış olan vatandaşlarımıza yakın olmak, onları dinlemek ve onları ikna etmek olduğunu; CHP’nin de bunu başarabilecek güçte bir siyasi parti olduğunu ifade ettikten sonra sözlerini şöyle tamamladı: “Kadınların ve gençlerin bu işi ilk turda bitireceğini öngörüyorum. Bu seçimde kadınlar ve gençler kendi geleceklerini oylayacaklar. Özellikle iktidar yanlısı olarak ifade edilen mahallelerde yaptığımız saha çalışmalarında, vatandaşlarımıza cesaretle ve iyi niyetle temas ediyoruz. Siyaseti sahada yapıyoruz. Yüz yüze, göz göze geliyoruz ve en önemlisi birbirimizi dinliyoruz. Başaracağımıza olan inancımız tam, bu inançla çalışmaya devam ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.