Dolar 32,4534
Euro 34,7838
Altın 2.439,26
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

MUSTAFA YAMAK, KIRKLARELİ ASKF’NİN GÜÇLÜ ADAYI

MUSTAFA YAMAK, KIRKLARELİ ASKF’NİN GÜÇLÜ ADAYI

Kırklareli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığına güçlü bir aday geliyor. Babaeski’nin sevilen esnaflarından Mustafa Yamak Futbol camiasında kazandığı tecrübelerini Başkanlıkla taçlandırma yolunda. Mustafa Yamak 2000-2004 yılları arasında Büyük Mandırada güreş ağalığı, Babaeskispor’da 6 yıl Başkanlık ve yöneticilik ile Kırklareli Amatör Spor Federasyonunda 13 yıl Başkan Yardımcılığı görevlerinde bulunmuş. Yardımseverliği ve cömertliği ile yöre halkının ve futbol başta olmak üzere spor camiasında çok sevilen biri olan 56 yaşındaki Başkan adayı Mustafa Yamak, pandemiden dolayı 30 Ekim’e kadar ertelenen seçim için Başkan adayı olarak çalışmalarına devam ediyor.
Kırklareli ASKF Başkan adayı Mustafa Yamak gazetemiz aracılığıyla 3.lige yükselen Tekirdağspor’a başarılar dileyerek Tekirdağ Amatör Spor Kulüpleri federasyonu Başkanı Mehmet Kaya’nın da çok güzel işlere imza attığını belirtti.
Kıran kırana bir seçim olacağını beklediğimiz Kırklareli’nde taşlar yerinden oynayacağa benziyor. Babaeskide 23 yıldır pasta sektöründe ticaret yapan Mustafa Yamak’a seçim sürecinde başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.