Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

MÜSİAD TEKİRDAĞ’DAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM KOLİSİ

MÜSİAD TEKİRDAĞ’DAN  İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM KOLİSİ

MÜSİAD’TAN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE YARDIM KOLİSİ

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Tekirdağ Şubesi tarafından ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi ve market alışveriş kartı yardımı yapıldı.

MÜSİAD Tekirdağ gıda kolileri Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım nezdinde , tüm ilçe kaymakamlıklarına teslim edilirken, alışveriş market alışveriş kartları Türk Kızılay Çorlu Şubesi Başkanı Sayın Alican Yılmaz’a teslim edildi.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan MÜSİAD Tekirdağ Başkanı Ramazan Doğan;

“Önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda MÜSİAD Tekirdağ olarak ihtiyaç sahiplerine gıda kolisi ve market alışveriş kartı yardımlarında bulunduk.

Ülkemizin ekonomik durumunu da göz önünde bulundurarak Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Kaan’ın da talimatlarıyla dağıtacağımız yardım kolileri ve diğer yardımları yerel üretici ve esnaflardan aldık.

Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Kaan’ın dediği gibi;

‘Zaman derdi olanın derdine ortak olma, derdini paylaşma zamanıdır. Biz, “beraber” çok iyiyiz ve büyüğüz. Beraber üstesinden gelip, birlikte başaracağız.’

MÜSİAD Tekirdağ üyelerinin yapmış olduğu yardımlarının gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaştırılması için Tekirdağ Valimiz Sayın Aziz Yıldırım nezdinde , tüm ilçe kaymakamlıklarına kolilerimizi ve Türk Kızılay Çorlu Şubesi Başkanı Sayın Alican Yılmaz’a alışveriş kartlarını teslim ettik.

Allah bu mübarek günlerde yardım eden MÜSİAD Tekirdağ üyesi iş insanlarımızın yardımlarını kabul etsin, helalından bol kazançlar versin.

Bu vesile ile süreçte bizlere desteğini eksik etmeyen Başta Genel Başkanımız Sayın Abdurrahman Kaan olmak üzere tüm üyelerimize teşekkürlerimizi iletiyor, Ayrıca bu yardımların gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşmasına vesile olan Başta Tekirdağ Valimiz Sayın Aziz Yıldırım’a , Sayın Kaymakamlarımıza, Değerli Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürlerimize, Türk Kızılay Çorlu Şubesi Başkanı Sayın Alican Yılmaz’a ve vefa gruplarına teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.