Dolar 32,1996
Euro 34,6423
Altın 2.390,75
BİST 10.210,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 18°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
18°C
Az Bulutlu
Cum 19°C
Cts 20°C
Paz 18°C
Pts 19°C

MURATLI’DA SEDAT GÜRLER SESLERİ

MURATLI’DA SEDAT GÜRLER SESLERİ

MURATLI’DA SEDAT GÜRLER SESLERİ
CHP de son günlerde Genel Merkezinin almış olduğu karar sonucu yarış iyice kızıştı. Hafta sonu yapılacak ön seçimim en güçlü aday adayı Sedat Gürler.Bir yanda aynı düzen devam etsin diyen ekip Varol Türel’i desteklerken diğer yanda arkadaşlarına kızgın şekilde aralarından ayrılan ve yarışta bende varım diyen İsa Kunt , diğer bir tarafta ise Ziraat Odası başkanının desteklediği Murat Yarımdünya.
Ancak biri varki Sedat GÜRLER nam-ı diyar radyocu kamilin torunu.Muratlı’da CHP DEĞİŞİM HAREKETİNİN ÖNCÜSÜ CANDAN YÜCEER’in ekibinin bir parçası. Yaklaşık 200 kişilik aday adaylığı açıklaması ile çalışmalarına hızla başlayan ekibinde İnşaat Yüksek Mühendisi , Harita Yüksek Mühendisi , yine yüksek lisans yapmış işletmeci bulunan ve ayağı yere basan projelerle gümbür gümbür geliyor. Çok ince detayına kadar hazırlanmış projeler , sosyal belediyecilik anlayışı ön planda olan hizmet odaklı çalışmalar aday adaylığı açıklamasında bizleri ziyadesiyle memnun etti. Bu ekip bu işi yapar çeşitli çalışmalar ve kulis bilgileri sonucu seçimi alacağına ekibi ve kendisi inanmış ve proje çalışmalarına devam ediyorlar.
Nihayet ön seçime girmeme kara alan Nebi Tepe saltanatı sona eriyor ve Muratlı değişim hareketi ile Sedat Gürler ve yol arkadaşlarının zengin muhteviyatlı teknik ekibi ile gerçek belediyeciliğe kavuşuyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.