Dolar 32,4686
Euro 34,7867
Altın 2.439,82
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 18°C
Paz 20°C
Pts 16°C
Sal 18°C

MÜMİN DANIŞMAN ELEKTRİKÇİLER ODASINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

MÜMİN DANIŞMAN ELEKTRİKÇİLER ODASINA ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Elektrikçiler ve Elektronikçiler Odası Başkanlığına bir aday daha çıktı. Ocak ay’ı içerisinde yapılacak olan oda seçiminde Elektrikçiler ve Elektronikçiler odasına mevcut başkanın yanı sıra bir aday çıkmış şimdi de Osmanlı Elektrik işletmecisi Mümin Danışman aday olarak sahne aldı.
Başkan adayı Mümin Danışman gazetemize yaptığı açıklamada, “Odamıza kayıtlı üyeleri bir araya getirerek birlik ve beraberlik sağlamayı düşünüyoruz. Teknik geziler düzenleyip fuarlara katılarak mesleki eğitimimizi geliştireceğiz.Uzun yıllardır acısını çektiğimiz tarifeyi mutlaka çıkartmalıyız” dedi.
Süleymanpaşa ilçesi Çınarlı Caddesinde Osmanlı elektrik işyerini işleten aday Danışman, “Tredaş ile bitme noktasına gelen bağları düzelteceğiz.Yapı denetimler ile ilgili denetim çalışması yapılarak fiyat dengelemesi sağlamayı planlıyoruz. Seçimi kazanmamız halinde odamıza mutlaka kendi mülkü olan bir yer kazandırmak istiyoruz. Odamızın gerçek sahibi olan tüm üyelerimizi desteğini bekliyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.