Dolar 32,3308
Euro 35,1814
Altın 2.247,37
BİST 8.718,11
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 11°C
Hafif Yağmurlu
Tekirdağ
11°C
Hafif Yağmurlu
Çar 14°C
Per 12°C
Cum 12°C
Cts 14°C

MUHASEBECİLER DE AŞI ÖNCELİĞİ İSTİYOR

MUHASEBECİLER DE AŞI ÖNCELİĞİ İSTİYOR

Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Nedim Arslan gazetemize yaptığı açıklamada Covid-19 aşısından meslektaşlarının da öncelikli olarak yararlanması gerektiğini bildirdi.
Arslan, ülke genelinde bin’in üzerinde covid-19’a yakalanan ve yüzün üzerinde vefat eden meslektaşlarının olduğuna dikkat çekerek, “Pandemi ile ilgili yapılandırma, SGK ve Maliye ile ilgili her türlü destek ve ödeme kolaylığı sağlayan üyelerimiz ve çalışanlar risk altındadır. Tekirdağ’da 600’ün üzerinde muhasebeci-mali müşavir oda üyemiz olup ülke genelinde ise 120 bini aşmaktadır. Yanlarında çalıştırdıkları ile beraber bu sayı 300 bini geçmekte olup aşı uygulamasında kesinlikle öncelik hakkımız olduğuna inanıyoruz” dedi.
Tekirdağ Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Oda Başkanı Nedim Arslan üyelerinin ve yanlarında çalıştırdıkları personelin en tehlikeli giren risk grubunda olduğuna dikkat çekerek,” Bilim Kurulu ve Sağlık Bakanlığı sesimizi duysun” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.