Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
BİST 9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

MİLLİ PARTİ KURULDU

MİLLİ PARTİ KURULDU

MİLLİ PARTİ KURULDU

Türk siyasetine yeni bir parti daha dahil oldu. Kurucu Genel Başkanlığını Rizeli Muhammet Uzun’un yaptığı “MİLLİ PARTİ” siyasi Arenaya çıkıyor. Resmi başvurusu kabul edilen siyasi parti önümüzdeki günlerde aktif siyasi yaşama 99. siyasi parti olarak giriyor. Genel başkan Muhammet Uzun “Partimizin siyasi yaşama 99. Sıralamada girmesi yüce Yaratıcının 99 adına tekabül etmesi bir tesadüf değil yüce Rabb’imizin bize armağanıdır” dedi. Uzun, ” Aynı zamanda partimizin kuruluşu Cumhuriyetimizin ilanına denk gelmesi ziyadesi ile bizi memnun etti, bu iki güzel tesadüf gösteriyor ki Milli Parti yüce Rabb’imizin inayeti ile anlamlı güzel günlerle ve rakamlarla yüce Allah’ımızın lutfuna mazhar olmuştur. Rabbim dualarımızı kabul etmiştir diye düşünüyoruz ve yüce yaratıcıya sonsuz hamdu senalar olsun diyoruz” dedi.
Genel Başkan Muhammet Uzun “Partimiz süratle il ve ilçe Başkanları atamalarına başlayacak ve olası bir erken seçimde hazır hale geleceğiz Allah’in izniyle, zira biz parti ilan edilmeden bir çok il ve ilçe başkanlığını gayrı resmi şekilde hazır hale getirdik, tabelaları asılacak sadece ve süratle çalışmaya başlayacaklar” şeklinde konuştu. Uzun,” Aynı zamanda bir çok il’de arkadaşlarımız il başkanı olarak atama bekliyorlar atamaları yaparken de mesajımız net olacak. Mustafa Kemal Atatürk gibi düşünüyoruz bu yüzden atamalar Allah’in izniyle, ilk Samsun ardından Erzurum ve Sivas illerinde olacaktır.. Ardından Rize ve tüm Anadolu illerinde 81 il’de olarak Dost düşmana mesajı net vereceğiz” dedi.
Muhammet Uzun Peygamberimizin doğumu olan, mübarek kandil gecesini icra ettik ardından 29 Ekim Cumhuriyet bayramını kutladık. Bu vesile ile hem milletimizin kandilini ve hemde cumhuriyet bayramlarını tebrik ediyor aziz milletimize saygılarımızı, sevgilerimizi sunuyoruz” dedi.
Milli Partinin Tekirdağ kurucu İl Başkanlığını Suna Göl yürütüyor.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.