Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 18°C

MEMLEKET PARTİSİ’NDEN TRAKYA’YA ONUR

MEMLEKET PARTİSİ’NDEN TRAKYA’YA ONUR

MEMLEKET PARTİSİ 1.KURULTAYINI YAPTI
Memleket Partisi 1.Büyük kurultayı Ankara Arena spor salonunda yapıldı ve oy kullanan tüm delegelerin oylarıyla Muharrem İnce partinin seçilmiş ilk Genel Başkanı oldu.
Kurultay beklenen ilgiyi gördü. İnce, yaptığı konuşmada hükümete ve Diyanet İşleri Başkanına yüklendi. Kurultayda divan heyetine önerilen Tekirdağ İl Başkanı Bora Küçükçetin seçilerek divan kurulunda görev yaptı. Trakya’yı temsilen de Erdem Bircan Parti Meclisine girme başarısı gösterdi.Öte yandan Çerkezköyden Ayhan Duran PM 1.yedek, Tekirdağ İl Yönetim Kurulu üyesi Harun Yılmaz ise Yüksek Divan Kurulu seçimlerinde birinci yedek üye olarak listede yer aldı.
Coşkulu geçen kurultayda üç ismin değişik görevler alması Trakya için bir onur olarak gösteriliyor.Biz de Tekirdağ Destan Gazetesi olarak Duran,Bircan, Küçükçetin ve Yılmaz’ı tebrik ediyor bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.