Dolar 38,0092
Euro 41,1918
Altın 3.735,27
BİST 9.625,35
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 18°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
18°C
Az Bulutlu
Per 14°C
Cum 15°C
Cts 16°C
Paz 16°C

MECLİS ÜYESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

MECLİS ÜYESİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Çınarlı Mahallesinden ikinci dönem Belediye Meclis üyeliğine seçilen Sami Durhan örnek bir davranış sergileyerek “İhtiyacın yoksa al getir, ihtiyacın varsa al götür” sloganıyla ihtiyaç sahiplerinin derdine derman oluyor.
Çınarlı Caddesindeki kendine ait işyerini bu iş için tahsis eden ve hiç bir beklentisi olmayan Durhan 45 yıldan bu yana Mahallede esnaflık yapıyor. Üç aydan beri bu kampanyayı yürüterek ihtiyaç sahipleri için milli servetin geri dönüşümüne katkıda bulunuyor.
Meclis üyesi Sami Durhan, “Hepimizin evinde eşyalarımızın bir kısmı dolap bekçiliği yapıyor. Fakir fukaranın ihtiyaç sahiplerinin buraya bırakılan eşyalardan istifadesini sağlıyoruz.Ayrıca bir simitçi her gün satamadığı simitleri buraya getirir parasıyla alır çevremize dağıtırız. Ayrıca askıda ekmek uygulamamıza Nurten Yontar, Murat Mahacır ve Hüseyin Kedik destekte bulunarak muhtaçların istifadesine sunuyoruz”

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.