Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 18°C
Sal 19°C
Çar 21°C

KOKOREÇ DEYİNCE EMRE İLK SIRALARDA

KOKOREÇ DEYİNCE EMRE İLK SIRALARDA

Tabakta veya ekmek arasında tüketilen kokoreç garnitürle servis edildiğinde domates, biber turşusu ve hıyar turşusuyla beraber yenir. İsteğe bağlı olarak bir içecekle tüketilebilir.
Türkiye’de kokoreç genelde sokakta satılan bir yiyecektir ve restoran menülerinde çoğunlukla bulunmaz. Kokoreç için özel hazırlanmış mangallı tezgâhlarda kömür ateşinde pişirilir. Sokakta ayaküstü yendiğinden genellikle ekmek arası olarak tüketilir. Kokoreçin yanında en çok tercih edilen içecekler ayran, turşu suyu ve şalgam suyudur.
Son yıllarda modern mekanlarda kokoreççi dükkanlarının arttığını görmekteyiz.Bunlardan Süleymanpaşa’da 100.Yıl Mahallesindeki kokoreççi Emre’de adından sıkça söz ettiriyor. Hijyen, sağlıklı bir iş ortamında kokoreçin yanısıra kasap köfte ve sucuk ekmek de müşterilerinin tercihleri arasında bulunuyor.
Mesleğine olan bağlılığı soyadından geliyor olsa gerek. Kokoreççi Emre Bağlı müşterilerini pozitif bir şekilde karşılarken esprili ve güleryüzü ile memnuniyet abidesi olarak anılıyor. Yolunuz düştüğünde veya özellikle kokoreççi Emre’ye uğramanızı tavsiye ediyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.