Dolar 32,3168
Euro 35,0597
Altın 2.307,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

KAPAKLI’DA ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYUYOR

KAPAKLI’DA ÇOCUKLAR EĞLENCEYE DOYUYOR

Kapaklı Belediyesi tarafından düzenlenen “Haydi Çocuklar Eğlenceye” etkinliği Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl ve Yanıkağıl Mahallelerinin ardından Karaağaç Mahallesi ile devam etti.

Etkinlik kapsamında Kapaklı Belediyesi Mobil İkram Aracı mahalleleri sokak sokak geziyor. Birbirinden eğlenceli çocuk şarkılarının çalındığı etkinlikte görevli palyaçolar tarafından çocuklara şeker ve balon ikramında bulunuluyor.

BALON VE ŞEKER DAĞITILIYOR

Kapaklı Belediyesi çocuklara yönelik düzenlediği etkinlikler kapsamında “Evde 23 Nisan Neşesi” etkinliğinin ardından “Haydi Çocuklar Eğlenceye” etkinliğini hayata geçirdi. Karlı, Uzunhacı, Bahçeağıl ve Yanıkağıl Mahallelerinin ardından Karaağaç, Fatih, Mimar Sinan ve Kazım Karabekir Mahalleleri ile devam eden etkinlik kapsamında çocuklara balon ve şeker ikramlarında bulunuluyor.

“ÇOCUKLARIMIZIN GÜLÜMSEMESİ HER ŞEYE DEĞER”

Etkinliğe katılarak çocuklara ikramlarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa Çetin, “Yarınlarımızın, umutlarımızın, hayallerimizin teminatı sevgili çocuklarımız için hayata geçirdiğimiz “Haydi Çocuklar Eğlenceye” etkinliği kapsamında Mobil İkram Aracımız ile mahalle mahalle sokak sokak geziyoruz. Birbirinden eğlenceli çocuk şarkılarını aracımızdan çalarak, görevli palyaçolar tarafından çocuklarımıza şeker ve balon ikramında bulunuyoruz. Çocuklarımızın gülümsemesi her şeye değer. Onlar için ne yapsak az.” dedi.

ETKİNLİK PROGRAMI

Etkinlik, 8 Temmuz Çarşamba günü İnönü ve İsmetpaşa Mahallesi, 9 Temmuz Perşembe günü Atatürk Mahallesi, 10 Temmuz Cuma günü Cumhuriyet Mahallesi, 13 Temmuz Pazartesi günü Bahçelievler Mahallesi ile devam edecek ve 14 Temmuz Salı günü Pınarca Mahallesi’nde sona erecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.