Dolar 32,3276
Euro 35,0275
Altın 2.284,06
BİST 8.970,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

KAPAKLI BELEDİYESİ OKULLARI İLAÇLADI

KAPAKLI BELEDİYESİ OKULLARI İLAÇLADI

Kapaklı Belediyesinin bir kuruluşu olan ve bir çok alanda Kapaklı’da hizmetlerine aralıksız devam eden  KENTAŞ tarafından , yarıyıl tatilinin bitmesine yakın İlçe genelindeki okullar dezenfekte edildi.

                2019-2020 Eğitim Öğretim yılı yarıyıl tatilinin ardından öğrenciler, 3 Şubat Pazartesi günü ders başı yapacak. Kapaklı Belediyesi KENTAŞ tarafından okulların açılmasına sayılı günler kala  ilçe genelindeki okullarda salgın hastalıklara karşı özellikle lavabo ve tuvalet gibi ıslak zeminlerde mikroplardan virüslere, böceklerden haşerelere kadar insan sağlığına zararlı hastalık etkenlerini yok etmeye yönelik dezenfeksiyon çalışmaları yapılarak öğrencilere hijyenik bir ortam sağlandı.

                “DAHA SAĞLIKLI VE GÜVENLİ BİR ORTAMDA DERS BAŞI YAPACAKLAR”

                Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mustafa ÇETİN “Son günlerde artan salgın hastalıklara karşı önlemlerimizi almak için yarıyıl tatile girilmesinin hemen ardından Kapaklımız genelindeki okullarımızın tamamında dezenfeksiyon çalışmalarına başladık. Geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin sağlığı ve hijyeni bizler için çok önemli. Gerçekleştirmiş olduğumuz çalışmalarla öğrencilerimiz  şimdi okulların açılmasının ardından daha sağlıklı ve güvenli bir ortamda ders başı yapacaklar.” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.