Dolar 32,4491
Euro 34,7379
Altın 2.437,04
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 20°C
Pts 19°C
Sal 18°C

KANARYA VE KAFES KUŞLARI DERNEK SEÇİMİ YAPILDI

KANARYA VE KAFES KUŞLARI DERNEK SEÇİMİ YAPILDI

Tekirdağ kanarya ve kafes kuşları derneği olağan genel kurul seçimi yapıldı ve mevcut başkan Kamber Angay yeniden seçilerek güven tazeledi.
Çiftlikönündeki dernek lokalinde yapılan kongrede açılış konuşması Başkan Kamber Angay tarafından yapıldı.Divan heyetine Levent Gündoğdu ve Hakan Ünsal seçildiler.Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından faaliyet raporu, denetleme raporu, kesin hesap ve tahmini bütçeler okundu ve müzakere edildi.
Başkan Angay derneğin bakım ve onarımının yapıldığını, bu yıl dört yarışmaya katıldıklarını,ödül alanlara kupa yaptırdıklarını, iftarda yemek vermeyi planladıklarını belirtti. Yapılan oylamada ayrı ayrı ibra edildiler.
Seçimlere geçildi ve tek liste ile gidilen seçimlerde açık oylama yapılarak Kamber Angay, Hakan Arı, Yusuf Güvenir, Murat Elbüken, Serdar Akın, Erkan Türe ve Soner Yamaç yönetim kurulu asil üyeliğe seçildiler.Yedek yönetim kurulu ise Birol Aktaş, Burhan Özdemir, Caner Bilge, Ünal Yılmaz, Serkan Ülker ve Cihan Naz, Göksel Yıldız’dan oluştu.
Denetim kurulu asil üyeliklerine ise Uğur Bilgiç, Ender Elbüken ve Aydın Çalışkan seçilirken, yedek denetim kurulu üyelikleri ise Şükrü Umur, Hüsnü Kaya ve Mestan Kaynak’tan oluştu.
Üç yıllığına görev yapacak olan Tekirdağ Kanarya ve Kafes kuşları derneği federasyon temsilciliğine de Kamber Angay, Erkan Tuncar ve Metin Varol seçildiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.