Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
BİST 9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

KADİR ALBAYRAK MESTAN ÖZCAN’I KINADI

KADİR ALBAYRAK MESTAN ÖZCAN’I KINADI

İktidar partisinin Tekirdağ İl Başkanı olması sebebiyle halkımızın her alanda daha iyi hizmet alması için mücadele etmesi gereken Sayın Mestan Özcan, asli görevini yerine getirmediği gibi mesnetsiz iddialar ortaya atarak kötüleme, karalama ve ötekileştirme siyaseti yapmaya devam ediyor.

Sayın Mestan Özcan, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada, “Edirne’den okumak için şehrimize gelen ve milletin takdiriyle Tekirdağ milletvekili seçilen bir kardeşimiz” ifadeleriyle Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın İlhami Özcan Aygun’un şahsında hem kendisini milletvekili seçen Tekirdağ halkının iradesine hem de Edirneli vatandaşlarımıza saygısızlık etmiştir.

Unutulmamalıdır ki, Türkiye Cumhuriyeti 81 iliyle bölünmez bir bütündür. Yurdumuzun kurtarıcısı ve Cumhuriyet’imizin kurucusu Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, “Milli sınırlar içinde bulunan yurt parçaları bir bütündür, birbirinden ayrılamaz.” diyerek ülkemizdeki her tür bölgesel ayrılığı ortadan kaldırmıştır. Kaldı ki, Osmanlı Devleti’ne başkentlik eden komşu ilimiz serhat şehri Edirne, her bir Tekirdağlının memleketi gibi sevdiği bir şehirdir. Tekirdağ ve Edirne, tarihsel, kültürel, sosyal ve ekonomik anlamda birdir ve bütündür. Tekirdağlı-Edirneli ayrımı hiçbir koşulda kabul edilemez.

Dahası milletvekilleri aday oldukları ilin halkı tarafından seçiliyor olsalar da tüm Türkiye’nin milletvekilidirler. Tekirdağ halkının oylarıyla milletvekili seçilen Sayın İlhami Özcan Aygun, ülkemizin sorunlarını; özellikle de uzmanlık alanı olan tarım ve hayvancılık sektöründeki sıkıntıları Türkiye Büyük Millet Meclisimiz ve çeşitli platformlarda başarıyla dile getirmekte, desteksiz bırakılan çiftçilerimizin sesi olmaktadır.

Sayın İlhami Özcan Aygun, yol arkadaşlığı etmekten gurur ve mutluluk duyduğum çok değerli kardeşimdir. Trakya Bölgemizdeki çiftçilerimizin sorunlarını gündeme getirdiği için Tekirdağ Milletvekilimiz Sayın İlhami Ozcan Aygun’u hiç de tasvip etmediğimiz bir üslup ve ifadelerle hedef alan Sayın Mestan Özcan’ın bu açıklamasını üzüntüyle karşılamış olup, düşündürücü buluyorum.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.