Dolar 32,3862
Euro 35,0429
Altın 2.326,30
BİST 9.137,00
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

İYİ PARTİ’DEN AKP’Lİ VEKİLE SUÇ DUYURUSU

İYİ PARTİ’DEN AKP’Lİ VEKİLE SUÇ DUYURUSU

İYİ PARTİ’DEN CAHİT ÖZKAN HAKKINDA SUÇ DUYURUSU

Tekirdağ’da İYİ Partiler katıldığı televizyon programında İYİ Parti için “FETÖ’nün kurdurttuğu partidir” ifadesini kullanan AKP Meclis Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan hakkında suç duyurusunda bulundu. İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan, “Kendisi maklube yerken, arabasını FG plakalı alırken o zaman Balyoz ve FETÖ davalarının avukatlığını yaparken ne oldu da İYİ Parti FETÖ’cü oldu” dedi.

Beyaz TV’de bir programda İYİ Parti için “FETÖ’nün kurdurttuğu partidir” ifadesini kullanan AKP Meclis Grup Başkanvekili ve Denizli Milletvekili Cahit Özkan hakkında Tekirdağ İYİ Parti İl Başkanı Sertaç Alkaya ve İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili Enez Kaplan beraberindeki partililerle Tekirdağ Adliyesi’ne giderek suç duyurusunda bulundu.

Hakaret, iftira, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılama suçlaması ile şikayet dilekçesini veren İYİ Partililer adliye çıkış basın açıklaması yaptı.

İl Başkanı Alkaya, “29.08.2021 tarihinde Beyaz TV’de yayınlanan “Akılda Kalsın” programında; Cahit Özkan AK Parti Grup Başkanvekili konuşmasında; İYİ parti ‘fetö nün kurdurttuğu partidir. Bu kadar net bir ifadedir bu. Diyerek; tüm İYİ Parti Teşkilatlarını, parti üyelerimizi hatta oy veren seçmeleri kapsar bir biçimde alenen ve açıkça hakaret, iftira, halkı kin ve düşmanlığa tahrik ve aşağılayarak suç işlemiştir. Bu nedenle tüm teşkilatlar olarak böyle bir suçlamayı şiddetle kınamakla birlikte ilgili şahıs hakkında suç duyurusunda da bulunuyoruz” dedi.

Milletvekili Kaplan, “Madem biz FETÖ’cüydük de bende milletvekiliyim oda milletvekili benim de geçmişim onun da geçmişinin araştırılmasını istiyorum. Madem öyle 3 sefer İYİ Parti, 2 sefer de CHP meclise FETÖ’yü araştırma önergesi verdik kabul etmediler. Madem FETÖ’cüydük kabul etmeliydiler. Ben ona sadece bunu söylemek istiyorum. Kendisi maklube yerken, arabasını FG plakalı alırken o zaman Balyoz ve FETÖ davalarının avukatlığını yaparken ne oldu da İYİ Parti FETÖ’cü oldu. Çünkü İYİ Parti yükseliyor. AK Parti’nin yerine İYİ Parti gelecektir bir dahaki döneme” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.