Dolar 32,3455
Euro 35,1151
Altın 2.310,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

İYİ PARTİ KAPAKLI KONGRESİ YAPILDI

İYİ PARTİ KAPAKLI KONGRESİ YAPILDI

İYİ Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı, 2. Olağan Genel Kurul Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Mevcut İlçe Başkanı Yusuf Çetin tek liste ile girdiği kongrede yeniden göreve getirilirken, toplantıda şehitlerimiz için Yasin-i Şerif okundu.
Ali İhsan Mandalı Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen kongreye İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili ve TBMM Katip Üyesi Enez Kaplan, İYİ Parti Tekirdağ İl Başkanı Sertaç Alkaya, AK Parti Kapaklı İlçe Başkan Vekili Mehmet Aymak, CHP Kapaklı İlçe Başkanı Erdinç Yılmaz, BBP Kapaklı İlçe Başkanı Fatih Diler, TMS Kapaklı Şube Başkanı Günay Özden, TMS Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Kapaklı Kent Konseyi Başkanı Arzu Özdemir,  Hakan Verenel Oto Hakan, STK temsilcileri ve çok sayıda partili katıldı.
FAALİYET RAPORLARI OKUNDU
Kongrede ilk olarak divan heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığına İYİ Parti Tekirdağ Milletvekili ve Katip Üyesi Enez Kaplan seçildi. 1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunmasıyla devam eden kongrede, Milletvekili Enez Kaplan tarafından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in mesajı okundu. Ardından Faaliyet Raporu ve Mali Raporlar okunarak delegelerin onayına sunuldu.
‘’ÇOK SAYIDA ŞEHİDİMİZ VAR’’
Raporlarının okunmasının ardından kısa bir konuşma gerçekleştiren İYİ Parti Kapaklı İlçe Başkanı Yusuf Çetin, “Aslında bugün bizim toyumuzdu ama maalesef son birkaç gün içerisinde çok sayıda şehidimiz oldu. Dolayısıyla bu havadan pek faydalanamadık. Yani biz bir şenlik, toy yapamadık. Bunun için şehitlik mertebesine yükselen askerlerimize Allah’tan rahmet diler, gazilerimize ve yaralılarımıza da tez zamanda şifa dilerim. Bizim çok söyleyecek durumumuz yok bugün için. Tabi ki daha farklı havalarda olmasını isterdik ama bunu burada çok fazla konuşmadan sadece yasımızı tutarak bu günümüzü değerlendirerek bu prosedürümüzü tamamlamak durumundayız. Katılımlarınız için hepinize teşekkür ederim.” İfadelerini kullandı.
İŞTE YENİ YÖNETİM
Konuşmaların ardından tek liste ile seçimlere gidilen kurul toplantısında mevcut İlçe Başkanı Yusuf Çetin güven tazeledi. Çetin’in yeni yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Hamza Sakarya, Nesrin Küp, Erden Ekkazan, Safiye Kaymakçı, İsmet Yılmaz, Cemalettin Farımak, Güler Ekiz, Ahmet Aydoğdu, Semiha Gönenç, Erol Çetin, Halil Duman, Gürkan Mandalı, Ali Varol, Murat Sağdıç, Hakan Boy, Mehmet Özcan, Nurcan Temel, Ahmet Doğrukalp, Kemal Bilgin, Büşra Arslan, Murat Barış Çapkan, İbrahim Çakmak, Emrah Ülkücü ve Meryem Şüküfe Yavuz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.