Dolar 32,2020
Euro 35,0069
Altın 2.504,53
BİST 10.643,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Az Bulutlu
Pts 23°C
Sal 24°C
Çar 22°C
Per 24°C

HAKEM VE GÖZLEMCİLER YENİ SEZONU AÇTI

HAKEM VE GÖZLEMCİLER YENİ SEZONU AÇTI

HAKEM VE GÖZLEMCİLER YENİ SEZONU AÇTI
Türkiye Faal Futbol Hakemleri Gözlemcileri ve Mentörleri Derneği Tekirdağ Şubesi 2021-2022 futbol sezonunu açtı.
Süleymanpaşa ilçesinde Yahya Kemal Beyatlı kültür merkezindeki açılış törenine İstanbul, Edirne ve Kırklareli’nden hakem ve gözlemciler ile üyeler katıldı. Dernek Genel Başkanı Dr.Abdurahman Arıcı ile MHK 1.Bölge sorumlusu Ahmet Erdoğan da açılışta hazır bulundu.
Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Ardından selamlama konuşmasını Tekirdağ Faal Futbol Hakemleri, Gözlemcileri ve Mentörleri Derneği Şube Başkanı Barış Çardaklı yaptı. Çardaklı, şubelerine her türlü katkı ve destek verenlere teşekkür etti. Ardından kürsüye Tekirdağ İl Hakem Kurulu Başkanı Kamil Dertop geldi. Dertop’da il’deki klasman hakem sayıları ile ilgili açıklayıcı bilgiler verdi ve MHK bölge sorumlusu Ahmet Erdoğan’a desteklerinden ötürü teşekkür etti. Gençlik ve Spor İl Müdürü Ahmet Üzgün de yaptığı konuşmada hakem camiasının her zaman yanında olacaklarını kaydetti.
Merkez Hakem Kurulu 1.bölge sorumlusu Ahmet Erdoğan ise klasman hakemlerinin maç dağılımlarını büyük bir titizlikle yaptıklarına dikkat çekerek, “Bazı hakem arkadaşlarımız koşularda başarısız oluyorlar. Bazıları antrenmanlara gereken özeni göstermiyor.Siyah-Beyaz hata yapanlar noksanmaç aldığı için diğer arkadaşlarından bir adım geride kalıyorlar.Buna bizim yapacağımız birşey yok” dedi.
Türkiye Faal Futbol Hakemleri, Gözlemcileri ve Mentörleri Derneği Genel Başkanı Dr.Abdurrahman Arıcı da, 2021-22 futbol sezonunun Tekirdağ ve Türk hakemliğine başarı getirmesi dileğinde bulunarak, “Kulüpler Birliği Vakfı MHK’de yapısal değişikliğe gidilmesini talep ediyormuş. Bizi dışlayarak bir şey yapamazlar. Bu çocuk ölü doğar. Ben dernek başkanı olarak TFF’nin delegesiyim. Kulüpler bugün var ancak yarın küme düştüklerinde yoklar. Ama biz hep varız. Ben ister burada olayım, ister olmayayım üç yıl boyunca tek hedefim derneğimizi kamu yararına statü kazandırmak için mücadele etmek olacaktır” şeklinde konuştu.
Sezon açılış programı sonunda Abdurrahman Arıcı, Ahmet Erdoğan, Rıza Özahioğlu, Hüseyin Uzunlar ve Ahmet Üzgün’e plaketleri takdim edildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.