Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 19°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
19°C
Az Bulutlu
Paz 19°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 20°C

H.BOLU BLD.BŞK.OSMAN İNAN’A SEVGİ SELİ

H.BOLU BLD.BŞK.OSMAN İNAN’A SEVGİ SELİ

HAYRABOLU BELEDİYE BAŞKANI DR. OSMAN İNAN’A ÇERKEZMÜSELLİM MAHALLESİ’NDE SEVGİ SELİ

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, Hayrabolu Belediye Başkanı Dr. Osman İnan ve Belediye Meclis Üyesi adayları, seçim çalışmaları kapsamında, Çerkezmüsellim Mahallesi’ni ziyaret etti.
Belediye Başkanı Dr. Osman İnan, vatandaşlardan, 31 Mart 2024’te yapılacak olan mahalli idareler seçimleri için destek istedi.
İnan, 5 yıldır vatandaşa verdikleri yatırım ve proje sözlerinin çok üzerinde hizmeti Hayrabolu’da hayata geçirdiklerinin altını çizdi.
Başkan İnan: “Her daim hemşehrilerimizle bir aradayız ve onların güler yüzlü, misafirperver karşılamaları bizleri mutlu ediyor. Allah rızası için gece gündüz demeden ilçemize mahallelerimize hizmet etmek için gayret ediyoruz. Hiçbir hesap içerisine girmeden buralara bir eser bırakma çabası içindeyiz. 31 Mart’ta da sizlerden destek istiyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan da Belediye Başkanı Dr. Osman İnan’a destek istedi.
Ziyaretlerde Hayrabolu ilçe Başkanı Müjdat Özer de yer aldı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.