Dolar 32,3753
Euro 35,0108
Altın 2.325,32
BİST 9.107,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

GÜVENLİ ARAÇ KİRALAMA GRANT RENT A CAR’DA

GÜVENLİ ARAÇ KİRALAMA GRANT RENT A CAR’DA

Yaşantımızın her anında ulaşım için kullandığımız araçlara ihtiyaç duyuyoruz. Bazen kendi özel aracımız olduğu halde bile kiralama yoluna gittiğimiz oluyor.Araç kiralamada güven duygusu her ne kadar ön planda olsa da kötü niyetli insanlardan korunmak için teknolojiyi kullanmak gerekiyor.
Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde Grant Rent a Car olarak hizmet veren Emrah Kiremitçi teknolojik kolaylığı kullanmaya başlayan ilk kiralık ofis olma özelliği taşıyor.
Atatürk bulvarındaki ofisinde araç kiralamaya gelenlere parmak okuyucu tanıtarak kiralama hizmeti sunan Kiremitçi bu sayede sahte kimliklerin önüne geçmiş oluyor. Daha önce gıda sektöründe çalışan ve üç yıldan bu yana oto kiralama işi yapan Emrah Kiremitçi son model araçlarla talebe uygun her bütçeye cevap verebilecek kapasitede çalışmalarını yürütüyor.
Kiremitçi gazetemize yaptığı açıklamada, “Kaliteden ödün vermeyerek müşteri memnuniyetini ilke edinmiş son sistem ve kaliteli hizmet ile çalışıyoruz. Tekirdağ’da araç kiralamada ilk olan parmak okuma sistemi ile teknolojiyi kullanıyor ve kimsenin başının ağırmasını istemiyoruz.Otomatik ve manuel, dizel ve benzinli araçlarımız ile velinimetimiz olan müşterilerimizin hizmetine devam ediyoruz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.