13 Eylül 2026, 20:14:12
Dolar 48,5250
Euro 56,3246
Altın 6.784,88
BİST 14.467,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 23°C
Hafif Yağmurlu
Tekirdağ
23°C
Hafif Yağmurlu
Pts 25°C
Sal 25°C
Çar 25°C
Per 25°C

GELECEK PARTİSİ MURATLI’DA VİTES BÜYÜTTÜ

19 Ekim 2020 21:54
GELECEK PARTİSİ MURATLI’DA VİTES BÜYÜTTÜ
A+
A-

Gelecek Partisi Tekirdağ’da ki teşkilatlanma çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Muratlı İlçe Teşkilatı tarafından,18 mahalle başkanının ataması gerçekleştirildi. Teşkilatlanma çalışmalarının büyük bir titizlikle tamamlanma evresinde olduğunu söyleyen Gelecek Partisi Tekirdağ İl Başkanı Recep Nişancı, tüm zorluklara rağmen güçlü bir ekip kurmaya çalıştıklarını dile getirdi.
Gelecek Partisi İl Siyasi İşler Başkanı Tuncay Çakır öncülüğünde il başkan yardımcıları ve İlçe Başkanı Berke Türkel’in gayretli çalışması İle Muratlı ilçesinde ki 18 mahalle başkanının belirlendiğini aktaran Nişancı, “ Güçlü bir teşkilatlanma ile bu şehir ve ülke için güzel işler yapacağız. Muratlı İlçe Başkanı Berke Türkel, herkese örnek olacak şekilde bir ilçe başkanımız ve çalışmaları, azmi bizi heyecanlandırıyor. Tüm zorluklara, engellemelere rağmen biz buradayız ve geliyoruz. En kısa sürede teşkilatlanma çalışmalarımızı bitirip, tamamen sahaya ineceğiz”dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.