Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 18°C

ETİ GÜVEN TAZELEDİ

ETİ GÜVEN TAZELEDİ

Tekirdağ S.S. 1 No’lu Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi’nin olağanüstü genel kurul toplantısında mevcut başkan Ali Rıza Eti 160 oy alarak güven tazeledi.

İki adayın yarıştığı Karadenizliler derneğinde yapılan kongrede 298 oy kullanıldı. Yeşil liste ile seçime giren Ali Rıza Eti 160 oy alarak yeniden başkan seçildi. Sarı liste ile seçime giren Tuncay Dinler ise 138 oy alarak seçimi kaybetti.

Seçim sonucunda Yönetim kurulu asil üyeliklere Ali Rıza Eti, Ertan Taş, Güray Sancar, Ercan Bilmeç, İbrahim Yılmaz, Levent Türkkan ve Şenol Yıldırım seçilirken denetleme kurulu asil üyelikler ise Taner Işık, Şükrü Çakır ve Vural Aydemir’den oluştu.Trakya Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Birliği delegeliğine ise Doğan Çelikkol, Ali Rıza Eti, Halil Ergen, Harun Sever ve Murat Akşit seçildiler.

Seçimin ardından konuşan Tekirdağ Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Ali Rıza Eti ; “Bizi destekleyen, desteklemeyen herkese çok teşekkür ediyorum. İnşallah bizde bundan sonra kendimizi gözden geçireceğiz, bize düşen içimizde ki ayrılığı bitirip hep beraber bir hedefe koşmak. Yönetimi İtibarsızlaştırarak ya da iftira atarak bu işler olmuyor. Bunu herkes gördü şuan. Tabi benim gönlüm şunu ister, bu aday olan arkadaşlarımız da gelsinler bizim içimizde işi öğrensinler devam etsinler ama işi bilerek yapsınlar böyle acemice ben bu işi yapmaya talibim demek bana biraz tuhaf kaçtı. İnşallah bundan sonra daha iyi olacak.” şeklinde konuştu.

 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.