Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 19°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
19°C
Az Bulutlu
Paz 18°C
Pts 18°C
Sal 18°C
Çar 21°C

DÜŞLER AĞACI ANA OKULU AÇILDI

DÜŞLER AĞACI ANA OKULU AÇILDI

Süleymanpaşa ilçesi Cumhuriyet Mahallesinde Düşler Ağacı adı verilen Ana okulu törenle açıldı.
Serkan Eryılmaz ve Soner Yakar ortaklığında hazırlanan ana okulu açılışına CHP Tekirdağ MİLLETVEKİLİ FAİK ÖZTRAK, BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI KADİR ALBAYRAK,İL BAŞKANI ŞENOL ÖZGÜR TAŞMERDİVENNLİ,İLÇE BAŞKANI ALİ ENGİN,İL KADIN KOLLARI BAŞKANI BÜŞRANUR PELEN, İLÇE KADIN KOLLARI BAŞKANI ÖZLEM DÖMEKE, İLÇE GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI BEKTAŞ ASLANDAŞ, İLÇE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI VOLKAN NALLAR VE çok sayıda davetli katıldı.
Açılış ve selamlama konuşması Pelin Eryılmaz tarafından yapıldı.Eryılmaz,”Her koşulda Atatürkçü, Cumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliği yaşatıp sürdürmek AMACIYLA ÇIKTIĞIMIZ BU YOLUMUZU ,Atatürk’ün ‘çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir. Bugünün çocuğunu, yarının büyüğü olarak yetiştirmek hepimizin insanlık görevidir’ sözleriyle taçlandırarak çocuklarımızı Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı yetiştirmek yegane amacımızdır.
Çocukların kişilik gelişimi doğumla birlikte başlar ve 6 yaşlarına geldiğinde büyük ölçüde tamamlanır. Bunun bilincinde eğitimlerimiz ile çocuklarımızın sağlam ve olumlu bir karakter gelişimine yardımcı olmak YİNE BİR DİĞER AMACIMIZDIR.
Yine aynı uğurda özgüveni yüksek, sorunlara çözüm üretebilen, yaratıcı, meraklı, kendi haklarını bilen, fikir hürriyetine saygılı, temel değerlerinden ödün vermeyen bir dünya vatandaşı yetiştirmektir.

Çocuklarımızın bireysel farklılıklarını gözeterek oluşturduğumuz eğitim modelimiz ile varolan potansiyellerini açığa çıkarmak, iyi bir vatandaş yetiştirmek ⁠en az bir veya iki dili etkin bir şekilde konuşabilmesini sağlamak, ⁠yarınlarımız için doğa ile bütünleşmenin önemini çocuğumuza öğretmekte rol oynamak ⁠ve en önemlisi sevgiyle büyüyen, özgür düşünen bir nesil yetiştirmek EN ÖNEMSEDİĞİMİZ KONUDUR” dedi.
Daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Chp Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak ve Süleymanpaşa Bld Bşk.adayı Volkan Nallar birer konuşma yapstak hayırlı olması temennisinde bulunarak kurdela kesimi gerçekleşti.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.