Dolar 32,3285
Euro 35,0893
Altın 2.297,14
BİST 9.041,24
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

DİSK GENEL İŞ TEMSİLCİLER KURULU TOPLANDI

DİSK GENEL İŞ TEMSİLCİLER KURULU TOPLANDI

Disk Genel-İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanlığı şube Yöneticilerinin, Temsilcilerin katılımlarıyla Temsilciler kurulunu gerçekleştirdi.
Temsilciler kurulundan yapılan toplantı sonrası açıklamada birlik ve beraberlik mesajı verildi. Alınan kararlar sonrası şu açıklama yapıldı:

“Zor dönemlerden geçiyoruz ülke olarak da işçi sınıfı olarak da sebebi olmadığımız krizin asla sorumlusu İşçi sınıfı olmayacaktır.
İşçi sınıfı gecesini gündüzünü katarak çalışmaktan yılmayarak her türlü fedakarlıktan kaçınmayarak ve ayakta durmaya çalışarak zaten en kutsal mücadelenin içerisinde yerini almaktadır.

EMEK ENYÜCE DEĞERDİR

İşyerlerimizin yaşadığımız ekonomik kriz karşısında bizleri görmesi, dinlemesi anlaması ve çözüm odaklı çalışmalara başlamasını beklemekteyiz. Bu krizden sağ çıkmak istiyorsak herkesin taşın altına elini koyması gerekmektedir.

HAK HUKUK ADALET

Ülkeyi yönetenlerin başta vergide yaşanan adaletsizliğe bir an önce çözüm bulmasını,
Belediye şirketlerine KHK ile geçiş yapan İşçi sınıfı’nın gerçek kadro hakkını,
52 günlük tediye hakkımızı
hiç vakit kaybetmeden gündemine almalı ve en kısa sürede hayata geçirmelidir.

Temsilciler kurulunda konuşan Temsilci ve Yöneticiler birlik ve beraberlik vurgusu yapması her şey den önce şubenin gücüne güç katmıştır” denildi.

Disk Genel İş Sendikası Tekirdağ Şube Başkanı Burak Ersin, “Temsilciler kuruluna katılan Temsilci ve yönetici Arkadaşlarımıza teşekkür eder alınan kararların İşçi sınıfı için hayırlı olmasını dileriz” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.