Dolar 32,3160
Euro 35,0944
Altın 2.294,93
BİST 9.050,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

DEMOKRAT PARTİ KÜLLERİNDEN DOĞUYOR

DEMOKRAT PARTİ KÜLLERİNDEN DOĞUYOR

Demokrat Parti eski Milletvekili Muhtar Mahramlı önderliğinde Tekirdağ’da adeta küllerinden doğuyor.Geçtiğimiz günlerde kongresini tamamlayarak İl Başkanı seçilen Süleyman Miran, “Şu an itibariyle ülke genelinde 400 bine yakın resmi üyemiz var. Ülke üye sayısına göre 4.parti durumundayız. Eski günlerimize dönmemiz zor değil. Bu yıl değil ama önümüzdeki yıl 2022 de erken seçim öngörüyoruz. Hükümet artık herşeyi tüketti. Uzatmaları oynuyorlar. Şu an yüzde 4 beş oyumuz var. Seçim dönemine kadar hem üye hem de oy sayımızı arttıracağız” dedi.
Yarım asırdır siyasetin içinde olan Demokrat Parti İl Başkanı Süleyman Miran, “Hedefimiz en kısa zamanda birinci parti olmak.İktidar olamasak da ortak olacağız. Halkımız ekonomik olarak kötü durumdayken kimse başarıya ulaşamaz” şeklinde konuştu.
Süleyman Miran’ın Başkanlığındaki yönetim kurulu Selahattin Sevinç, Ercan Geyik, Nazmi Güner, Timur Akyel, Birol Umaç, Fatma Güneş, Nigar Aktürk, Nedime Üstanyalçın, Halil Bayram, Adnan Uran, Hüseyin Avcı, Salim Mülayim, Bekir Pakol ve Erdal Güngör’den oluşurken, İl Displin kurulu üyeliklerine ise Ali Bora, Mustafa Yanık; Osman Özer, Erden Cambazoğlu, Alaattin Aytekin, Sabri Kutluk ve Necmettin Doğrucan seçildiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.