Dolar 32,3181
Euro 35,1379
Altın 2.293,12
BİST 9.058,13
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Açık
Tekirdağ
22°C
Açık
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

ÇORLU KAHVECİLER ODASINDA YILDIZ FİLİZ YENİDEN BAŞKAN

ÇORLU KAHVECİLER ODASINDA YILDIZ FİLİZ YENİDEN BAŞKAN

Çorlu Kahveciler Esnaf Odasında Yıldız Filiz yapılan kongrede yeniden seçildi.Türkiye’nin ilk ve tek kadın Kahveciler ve Esnaf Odası Başkanı seçilen Yıldız Filiz,gerçekleşen 16. Genel Kurul ile güven tazeleyerek bir dönem daha Çorlu Kahveciler Esnaf Odası Başkanlığına seçildi.

Çorlu Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Baş’ın Divan Başkanlığını yaptığı seçimde üyelere teşekkür eden Başkan Filiz, kahveci esnafının yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğini söyledi. Yıldız Filiz’in selamlama konuşmalarından sonra protokol üyeleri de sırasıyla birer selamlama konuşması yaparak Yıldız Filiz’e görevinde başarılar dilediler.

Çorlu Kahvecile Esnaf Odası 16. Olağan Genel Kurulu’na tek listeyle gidildi. Bir düğün salonunda yapılan genel kurula çok sayıda protokol üyesi katıldı. Tek listeyle gidilen seçimlerde Yıldız Filiz tekrar seçilerek Kahveciler Esnaf Odası’nın yeniden başkanı oldu seçildi. Yıldız Filiz’in yönetim kurulu asil üyeleri arasında Hasan Baltalı, Hüseyin Babacan, Erdoğan Bozacı, Nejdet Gürlü, Azim Değnekçi, Mustafa Durmaz yer alırken, denetleme kurulu asil üyeliklere ise Tanzer Albayrak, Osman Helvacı ve Feyzi Atasoy getirildi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.