Dolar 32,3228
Euro 35,1013
Altın 2.301,52
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

CHP T.DAĞ İL BAŞKANI SAYGIN:”BU FEZLEKE TÜKENMİŞLİK DUYGUSUDUR”

CHP T.DAĞ İL BAŞKANI SAYGIN:”BU FEZLEKE TÜKENMİŞLİK DUYGUSUDUR”

TÜKENMİŞLİK DUYGUSU VE FEZLEKE.!
CHP Tekirdağ İl Başkanı Zeynel Şener Saygın gazetemize yaptığı açıklamada,”Kötü Yönetimleri; hamasi konuşmalar ve kelime oyunları ile örtbas edilemeyecek duruma gelince, tükenmişlik duyguları, saldırganlık güdülerini körükledi. Ancak baskılarını artırdıkça halkın tepkisinin de daha fazla büyüdüğünü görecekler ve gidişlerinin önlenemez bir hal aldığının bilincine varacaklardır” dedi.
Saygın, “Bir zamanlar beraber yürüdükleri, kol kanat gerdikleri yol arkadaşlarını çıkar çatışmasına girince nasıl terk ettilerse, iktidarı da aynı şekilde terk etmek zorunda kalacaklardır. Yolun sonu görününce, veremeyecekleri hesaplarının da karabasanı ile panikleyip ne yapacaklarını şaşırdılar. Montrö yetmedi Anayasa’ yı da kaldıralım dediler. Bazı internet sitelerinde yer alan 21 Soruda FETÖ’nün Siyasi Ayağı yazısını ileri sürerek CHP Genel Başkanı sayın Kemal KILIÇDAROĞLU, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü sayın Faik ÖZTRAK ile birlikte Genel Başkan Yardımcıları ile Milletvekillerinden oluşan sekiz kişi için, dokunulmazlıklarının kaldırılması için Fezleke hazırlatıp TBMM’ne sundular. Bu şekilde Ana Muhalefet Partisi CHP üzerinden korku iklimi yaratıp bütün hak arayışındaki muhalif sesleri susturmayı hedeflediler.
İktidar olup ülke yönetiminde sorumluluk alanların görevleri; hataları, hırsızlıkları, yolsuzlukları ve adaletsizlikleri gündeme getirip araştırılmasını isteyenleri değil, anılan kötülüklerin sahiplerini araştırıp, bulup adalete teslim ederek doğruluğun erdemini savunmak olmalıdır.
Türk Milleti, artık neyin doğru nelerin yanlış olduğunu yaşayarak ve hak etmediği acılar çekerek görmüş durumda. Baskılarınız arttıkça, tepkilerin çok daha fazla artacağını aklınızdan çıkarmayın. Cumhuriyet Halk Partisi; şanlı tarihimizin hiçbir döneminde korkuların esiri insanların partisi olmamıştır ve olmayacaktır. İçi boş fezlekelerle, soruşturmalarla, karanlık gece baskınları, şafak tutuklamaları ile çağ ve hukuk dışı yöntemlerle sonuç alabileceklerini düşünen ve deneyenler bilmeliler ki; CHP çatısı altındaki ve CHP’ye gönül vermiş insanların, vatan ve milletsever Halkımızın, haksızlıklar ve baskılar karşısında eğilip bükülme gibi bir prensipleri yoktur. Onların sarsılmaz inançlarında ‘’HAK, KUVVETİN ÜSTÜNDEDİR.’’ şeklinde konuştu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.