Dolar 32,4375
Euro 34,7411
Altın 2.439,70
BİST 9.915,62
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Cts 19°C
Paz 19°C
Pts 17°C
Sal 18°C

CANER KESER:”AMACIMIZ ÇOCUKLARI KAZANMAK”

CANER KESER:”AMACIMIZ ÇOCUKLARI KAZANMAK”

Tekirdağ Galatasaray SK Futbol Okulu sorumlusu Caner Keser gazetemize yaptığı açıklamada ,”Biz bu işi ticaret için, para için değil çocuklarımızın sosyalleşmesi için çaba sarf ediyoruz” dedi.
Süleymanpaşa ilçesinde futbol okulu faaliyeti bütün hızıyla devam ederken amaçlarının A takıma futbolcu yetiştirmek olduğunu belirten Caner Keser, “Mahallede futbolcu yetişmez. Galatasaray futbol kulübü imkan sağladı 2-3 ayda bir hocalar gelecek futbolcu izleyecek.Yaz kış kamp yapılarak analiz edilecek” dedi.
Beş-onbeş yaş gruplarına hitap ettiklerinin altını çizen Caner Keser, “Sadece spor değil, özel çocuklar yetiştirmek istiyoruz.Bilgisayar ve tabletten uzaklaştırarak, kitap okumak ve hayal dünyalarını kurmak gibi katkılarımız olsun istiyoruz. Örneğin ileriki dönemlerde İngilizce kurslar düzenlemek, spor bilim psikoloğu veya pedagog desteği, beslenme uzmanı sağlamak gibi düşüncelerimiz de var” şeklinde konuştu.
Çocukların yetenek ve karakterlerini birleştirerek özgüvenlerini kazanmalarını sağlamayı hedeflediklerini dile getiren Caner Keser, “Amacımız çocukları kazanmak. Çocukta yetenek var ise dışarıya gitsin. Kendine özgüveni gelsin. Burada amatörde kalmasın” dedi.
Bir bayan futbolcusu da bulunan Tekirdağ Galatasaray SK Futbol Okulunda Nesim Çalçınar, Murat Alamur ve Hatice hoca da Caner Keser’le beraber çalışmakta olup bilgi ve ön kayıt için 0542 1 1905 59 no’lu telefon ile irtibat kurulması istendi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.