Dolar 32,3400
Euro 35,0909
Altın 2.239,60
BİST 8.793,76
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 11°C
Hafif Yağmurlu
Tekirdağ
11°C
Hafif Yağmurlu
Çar 14°C
Per 12°C
Cum 12°C
Cts 14°C

BTP GEN.BŞK. BAŞ:”MİLLETİMİZ HAYAL KURMAYI UNUTTU”

BTP GEN.BŞK. BAŞ:”MİLLETİMİZ HAYAL KURMAYI UNUTTU”

Milletimiz Hayal Kurmayı Unuttu

Bağımsız Türkiye Partisi (BTP) Genel Başkanı Hüseyin Baş memleketi Trabzon’un Akçaabat ilçesinde konuştu.

Türkiye’nin en genç genel başkanı olan Hüseyin Baş, BTP ilçe kongresinin yapıldığı salon girişinde gençler tarafından, “Gençliğin umudu Hüseyin başkan” sloganıyla karşılandı.

Büyük bir katılım ve coşkunun olduğu programda konuşan BTP Trabzon İl Başkanı Nihat Hekimoğlu, “Haydar hocamız bugün bizim aramızda yok ama işte evladı var, evlatları var. O’nun bize bıraktığı ve bizim hiçbir zaman vazgeçmeyeceğimiz mirası olan Hoş Geldin Atatürk anlayışı var, Milli Ekonomi Modeli var, Ehl-i Beyt Külliyatı var.” dedi.

BTP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Emre Polat ise, “Biz bu topraklarda herkesin huzur içinde, refah içinde yaşayacağı güçlü Türkiye’nin temellerini hep birlikte atacağız.” İfadelerini kullandı.

“Gençliğin umudu Hüseyin Başkan”

Konuşmasına “Bağımsız Türkiye’nin aslanları, Bağımsız Türkiye’nin fedakâr anneleri, babaları, çocukları… Bağımsız Türkiye idealinin gelecekleri hepiniz hoş geldiniz.” cümlesiyle başlayan BTP liderinin konuşması sık sık “Gençliğin umudu Hüseyin başkan” sloganıyla kesildi.

Sloganlara, “Bu gençler, bu salon sadece Akçaabat’ı değil Türkiye’yi önümüzdeki seçimde alabilecek kuvvete, kudrete sahiptir Allah hepinizden razı olsun.” şeklinde karşılık veren Hüseyin Baş, “Bağımsız Türkiye Partisi size hizmet için vardır.” dedi ve şöyle devam etti;

“Gençler burada bağırıyor, elleri patlayıncaya kadar alkışlıyor. Niye biliyor musunuz? Beni, sevdikleri için değil burada bir umut gördükleri için… Bunlar gençliğin umudunu tükettiler.”

“Milletin zaten gerçeği yok hayali de kalmadı”

Parti sloganı olan ‘Var bi hayalimiz’e dikkat çeken BTP Genel Başkanı Baş, “Bizim sloganımız ‘Var bi hayalimiz.’ Bu slogan herkesi heyecanlandırdı. Neden? Millet hayal kurmayı unuttu, milletin zaten gerçeği yok hayali de kalmadı. Biz milletin hayallerini gerçekleştirmek için yola çıktık. Allah hepimize bunu yapmayı, yapabilmeyi nasip etsin. Bu davanın önderlerinin, bu davanın kurucularının ve bize bu davayı yaşamayı, yaşatmayı öğreten ebedi genel başkanımız Prof. Dr. Haydar Baş’a layık olmayı Allah hepimize nasip etsin.” Dedi.

“Kaybolan değerlerimizi geri kazandıracağız”

Gelinen noktada Türkiye’nin değerlerinin bir bir yok edildiğini belirten Hüseyin Baş şöyle devam etti; “Tüm değerlerimizi bitirdiler. Bu salonda merhum genel başkanımızın katıldığı son programın adı ‘Kaybolan Değerlerimiz’di. Ülkemize değerlerini geri kazandırmamız lazım. Arı gibi çalışacağız. Bu vatan için canını vermiş insanları torunları olarak üzerimize düşeni yapacağız ve Allah’ın izni ile iktidarı kazanıp bu ülkeyi düzlüğe çıkaracağız. Biz kimin torunuyuz, kim bizim atamız? Atatürk’ün! Biz Atatürk’ün torunları bu ülkeyi kurtarmaya geliyoruz, hayırlı olsun uğurlu olsun.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.