Dolar 32,3168
Euro 35,0597
Altın 2.307,99
BİST 9.079,97
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 22°C
Parçalı Bulutlu
Tekirdağ
22°C
Parçalı Bulutlu
Cum 20°C
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C

BİR TÜRK DÜNYADA DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ

BİR TÜRK DÜNYADA DENGELERİ DEĞİŞTİRDİ

Bir Türk dünyada dengeleri değiştirdi

BTP Sözcüsü Emre Polat : Tıpkı Mustafa Kemal Atatürk gibi bir Türk çıkmış ve tüm dünyada dengeleri değiştirebilecek bir devrime imza atmıştır.

Bağımsız Türkiye Partisi Sözcüsü Emre Polat merhum Genel Başkan Prof. Dr. Haydar Baş’ın Rusya Parlamentosu Duma’da Milli Ekonomi Modeli’ni anlatmasının 8. yıl dönümü münasebetiyle bir açıklama yaptı.

“8 yıl önce 27 Şubat’ta Rus Parlamentosu Duma’da tarih yazıldı. Kapitalizm, tarihin çöp sepetine atıldı. Merhum Genel Başkanımızın tarihe geçen ifadeleriyle, Milli Ekonomi Modeli sessiz bir devrimle kapitalizmi tarihe gömmüştür.” ifadelerini kullanan Polat, “8 yıl önce Duma’da gerçekleşen oturum, tarih sayfalarında yerini alacak büyük bir devrimdir.” dedi.

Tıpkı Mustafa Kemal Atatürk gibi…

27 Şubat’ın Kapitalizmin tarihe gömüldüğü ve ışığın doğudan yükseldiği özel bir anlam ifade ettiğini belirten BTP Sözcüsü Polat, “Genel Başkanımız Hüseyin Baş’ın da hatırlattığı üzere, bu olay ‘bir Türk’ün dünyaya bedel’ olduğunu göstermiştir. Tıpkı Mustafa Kemal Atatürk gibi, bir Türk çıkmış ve tüm dünyada dengeleri değiştirebilecek bir devrime imza atmıştır. 27 Şubat’ta da Haydar Hoca gibi bir Türk çıkmış ve tüm dünyanın kaderini değiştirecek bir devrime imza atmıştır.”

Kapitalist düzenin sona erdiği bir final

Açıklamasında “O gün Duma’da yapılan, bir fikrin dünyaya ilan edildiği, artık tüm çevrelerce kabul gördüğü ve insanlığın gelecek yüzyıllardaki kurtuluş reçetesinin ilan edildiği günün adıdır. 27 Şubat, aslında 2005 te yazılan ama 1980’lerden itibaren ilmek ilmek dokunan bir fikrin, bir bakış açısının dünyaya ilan edildiği ve dünyanın en büyük devletlerince kabul gördüğü bir günün adıdır.” diyen BTP sözcüsü Polat, “Duma başlangıç değil finaldir.
Duma, Haydar hocanın ömrünü adadığı bir tezin tüm dünyaya ilan edildiği finaldir,
Duma, yüzyıllardır insanlığı sömüren kapitalist düzenin sona erdiği bir finaldir.
Duma, insanlığın ümitsizlik ve çaresizlik sarmalından kurtuluğu bir finaldir.
Duma, adaletsizliğin ve yoksulluğun tarihe gömüleceği formülün ilan edildiği bir finaldir.” şeklinde konuştu.

Dünyanın görebileceği en büyük devrimcilerden

“Haydar hoca dünyanın görebileceği en büyük devrimcilerden birisidir. Bu devrimci yönüyle dünyanın kaderini değiştirecek Milli Ekonomi Modelini kaleme almıştır.” diyen Polat, “Ünlü Rus matematikçisi Lebedev’in Milli Ekonomi Modeli ile ilgili sarfettiği “bu modeli her okuduğumda farklı kodlar olduğunu görüyorum” tespiti oldukça önemlidir. Çünkü Haydar hocanın modeli, ancak ehil ellerde uygulanabilecek bir modeldir. Bu bağlamda bu modelin ve devrimin kucağında büyümüş, dünyanın en genç ve donanımlı Genel Başkanı Hüseyin Baş ve Bağımsız Türkiye kadroları ancak bu modeli hayata geçirebilir. Yani demem o ki, devrimi ancak devrimci ruha sahip olanlar yapabilir. Bugün kapitalist sistemin bir parçası haline gelmiş olan köhnemiş siyasi zihniyet böyle bir devrimi bırakın uygulamayı ismini bile anamaz.” ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.