Dolar 32,2667
Euro 34,6789
Altın 2.400,97
BİST 10.336,50
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Az Bulutlu
Tekirdağ
20°C
Az Bulutlu
Per 18°C
Cum 18°C
Cts 20°C
Paz 20°C

Başarının Ayak Sesleri Adım Adım Geliyor..!

Başarının Ayak Sesleri Adım Adım Geliyor..!

Çalışkan ve dinamik kadrosu ile adından çokça bahsettiren Süleymanpaşa Özel İdare Ortaokulu göstermiş olduğu başarılar ve yaptığı çalışmalar ile 2019-2020 Eğitim Öğretim yılına damgasını vurmaya devam ediyor.

Okul 2019-2020 Eylül ayı itibarı ile bir dizi çalışma ve yeniliğe imzasını attı. Okul Müdürü Zafer USTA bu konu ile ilgili şunları belirtti.

Çocukların akademik başarılarının yanında sosyal, kültürel ve sportif olarak gelişimlerinin sağlanması için dinamik ve çalışkan kadromuzla var gücümüzle çalışmaktayız ve çalışmaya devam edeceğiz. Bu eğitim öğretim yılı içinde okulumuzda Çanakkale ve Tüyap Kitap Fuarı olmak üzere iki kültürel gezi düzenlenmiş ayrıca 7. Ve 8. Sınıflarımıza İstanbul okul gezileri düzenlenmiştir. Okulumuzda şu an devam eden uluslar arası eTwinning projeleri yürütülmektedir. Bu projelerden “Sev Kardeşim” ve “Görünmez Çocuklar” kurucu ortaklığımız olan projelerdir. Okulumuzda KA1, KA2, TUBİTAK 4006 ve TUBİTAK 2204 projeleri yazım aşamasında devam etmektedir. Bunlarla bitmiyor. Sportif faaliyetlerde de oldukça başarılıyız.

Her gün yaptığımız bir çalışma ile fiziki olarak okulun çehresi tamamen değişmiştir. Eylül ayından itibaren okulun ihtiyaçları tek tek tespit edilmiş ve bir ihtiyaç listesi çıkarılmıştır. Buna göre okulumuzdaki bütün kapılar onarılıp kapı giydirmeleri yapılmış ve kilit sistemi takılmıştır. Bahçedeki otlar biçilmiş, oyun sahaları onarılmış, okul bahçe duvarları ve demirleri boyanmıştır. Tüm sınıfların panoları yeniden yapılmıştır. Okula arıtmalı su sebili alınmış, okul bahçesindeki lavabolar onarılmış, personel panosu, kürsü yapılarak okul bahçesine banklar konulmuştur. Okul girişine 15 Temmuz köşesi oluşturulmuş, akıllı tahtaların tamamında yerli işletim sistemimiz Pardus işletim sistemine geçilmiştir. Okulumuzun logosu öğrencilerimize yarışma düzenlenerek yaptırılmıştır. Sınıfların zemin fayansları onarılmıştır.

Voleybol direkleri takılarak boyanmış, hentbol kaleleri yerine monte edilmiştir. Kütüphane önü bekleme alanı yapılmış, kütüphane kapısına yazarlar panosu oluşturulmuş, ilginç matematik bilgileri panosu oluşturulmuştur. Bunun gibi yazmadığımız birçok çalışma ile okulumuz fiziksel olarak öğrencilerimizin, velilerimizin ve öğretmenlerimizin hizmetine kısa sürede sunulmuştur. Yaptığımız ve yapacağımız bu çalışmalar öğrencilerimizin hem eğitim olarak hem öğretim olarak daha kaliteli hizmet alabilmeleri içindir.

Başarılarımızın kaynağında öncelikle sevgi, saygı ve hoşgörü yatmaktadır. Bizler tüm kadromuz, öğrenci ve velilerimizle bu çerçevede birlik beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz.

Bizlerden desteğini esirgemeyen veli ve öğretmenlerimize ve başarıları ile yüzümüzü güldüren öğrencilerimize teşekkür ederiz.

 

         

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.