Dolar 32,3732
Euro 34,9930
Altın 2.325,61
BİST 9.089,01
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

BAKKALLAR ODASINDA EMİNE ARIKAN GÖREVE DEVAM

BAKKALLAR ODASINDA EMİNE ARIKAN GÖREVE DEVAM

BAKKALLAR ODASINDA EMİNE ARIKAN GÖREVE DEVAM
Tekirdağ Bakkallar ve Bayiler Esnaf Odası seçimi yapıldı ve mevcut başkan Emine Arıkan üyelerin teveccüyühle seçimi tekrar kazandı.
Süleymanpaşa ilçesinde Karaevli düğün salonunda yapılan olağan genel kurul toplantısı iki adayın yarışına sahne oldu.Divan Başkanlığı Mustafa Kahraman tarafından yürütülen kongrede en dikkat edici husus bugüne kadar tüm oda seçimlerine katılan Bld.Başkanı Cüneyt Yüksel’in bu seçime katılmaması ile hiç bir oda seçimine katılmayan Ak Parti İl Başkanı Mestan Özcan’ın salonda yer almasıydı.
İstiklal Marşı ve Saygı duruşu ardından okunan faaliyet raporu, denetleme raporu,bilanço ile tahmini bütçe müzakere edilerek oylandı ve ayrı ayrı ibra edildi.Meslekte 30 yıl hizmet verenlere plaket takdimi yapıldı.Daha sonra seçimlere geçildi.Seçimlerde tekrar seçilen Emine Arıkan 207 oy alırken diğer aday Adem Canki 188 oy aldı.
Başkan Arıkan’ın seçim kazanan listesine asil olarak Barış Bahçıvanlar, Namık Kemal Ülker, Sinan Gümüş, Ali Pala, Erkan İnce, İbrahim Bezgin girerken, denetleme kurulu asil üyeliklere ise Hilmi Arıkan, Özgür Barış Budak ve Hilmi Akça seçildiler.
Seçim sonuçları açıklandıktan sonra mikrofona geçen Başkan Emine Arıkan, “Ben Tekirdağ’a abla olmaya çalıştım ama abla olamadığımı gördüm bazı arkadaşlarımıza. Ben Tekirdağlıyım ve yine Tekirdağlıyım” şeklinde konuşarak seçim sürecinde yaşadığı sıkıntıları birilerine mesaj vererek açıklamış oldu.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.