Dolar 32,3675
Euro 35,0041
Altın 2.323,31
BİST 9.088,74
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 24°C
Pts 24°C
Sal 19°C

BAKİ BEKTAŞ ESKİ SANAYİ BAŞKANLIĞINA ADAY

BAKİ BEKTAŞ ESKİ SANAYİ BAŞKANLIĞINA ADAY

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde eski sanayi sitesi diye tabir edilen S.S.Küçük Sanayi Yapı Kurma Kooperatifi Başkanlığına oto tamircisi Baki Bektaş aday olacağını açıkladı.
Baki Bektaş yaklaşık 40 yıldan beri meslekte çıraklık, kalfalık ve ustalık’tan sonra halen aktif olarak çalışıyor.
Covid-19 pandemisinden dolayı ertelenen genel kurulun önümüzdeki aylarda yapılmasını beklediklerini ifade eden Bektaş, “146 ortaklı kooperatifimiz maalesef gereği gibi yönetilmiyor. Sanayimize daha iyi bir hizmet gelmesi için adayım.Sanayi kooperatifi yönetiminin belediye ile ilişkileri iyi olmalı. Yapılacak seçimi kazanırsam en az iki genç bekçi ile eski sanayi sitemizi koruma altına alacağız” dedi.
Son günlerde Süleymanpaşa Belediyesinin eski sanayi için bazı düşünceleri olduğu haberlerinin kulaklarına geldiğini, bununla ilgili dükkan sahiplerinin haklarını koruyacaklarını belirten Baki Bektaş, “Bizim eski sanayide lokalimiz var. Belediye Başkanı gelir esnafı toplar.Düşüncelerini açıklar ve böylece her kafadan bir ses çıkmaz.Eski sanayi sahipsiz değildir. Ortak bir görüş birliğine varılır” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.