Dolar 32,3713
Euro 35,0024
Altın 2.325,92
BİST 9.099,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Tekirdağ 20°C
Açık
Tekirdağ
20°C
Açık
Cts 23°C
Paz 23°C
Pts 24°C
Sal 19°C

AVCILAR, ARAMA KURTARMA TİM’İNE YAVRU AV KÖPEĞİ HEDİYE ETTİ

AVCILAR, ARAMA KURTARMA TİM’İNE YAVRU AV KÖPEĞİ HEDİYE ETTİ

AVCILAR ARAMA VE KURTARMA TİMİNE
YAVRU AV KÖPEĞİ HEDİYE ETTİ.
Yılların usta gazetecisi ve YABAN TV programcısı Ali Birerdinç, yeni kurulacak olan bir arama kurtarma timi için avcılardan yardım istedi.
Meydana gelebilecek bir deprem felaketi ya da başka tür bir felaket için
Başakşehir Belediyesi “Arama Kurtarma Timi” kurma çalışmalarına başladı.
İlgiller Ali Birerdinç’ e başvurarak, uzmanlar tarafından yetiştirilmek üzere bir adet yavru av köpeği talebinde bulundu.
Birerdinç, kendi sosyal medya hesabından yavru av köpeği için başlattığı kampanyaya “ bizimde kampanyaya katkımız olsun” diyen birçok avcı katıldı.
Samsun Çarşamba’dan Ruhi Altürk, 41 günlük dişi bir Setter av köpeğini Birerdinç’e gönderdi. Birerdinç, yavruyu belediye görevlilerine teslim etti.
Konu ile ilgili olarak Ali Birerdinç ” avcı dostlara yaptığım çağrıya yüzlerce arkadaş katıldı. Kocaeli Kandıra’dan Murat İlk adındaki bir arkadaşımızda yeni doğacak olan erkek bir Setter yavru gönderecek. Bu olay avcıların ne derece duyarlı ve yardımsever insanlar olduğunu gösterdi. Tüm destek veren avcı dostlara teşekkür ederim” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.